Ga naar de inhoud

Volume en 4G voor veldwerkers 

  • 6 min read

Januari 2022

Hoi,

Het is inmiddels januari en dus tijd voor de allereerste nieuwsbrief van 2022. De feestdagen voelen als zo lang geleden, zeker gezien al het werk dat we sindsdien voor onze gebruikers hebben gedaan.

In deze editie vertellen we je meer over onze gratis oplossing voor de overstap van 3G naar 4G, krijg je een update over volumeberekeningen en hebben we weer extra opties gemaakt voor het synchronisatieproces.

We hebben ook een leuke blog over de Internationale Dag van het Onderwijs en de rol die onderwijs voor ons speelt - daarvoor spraken we met Alex, Justin en Sinem. Jac Barendregt is de klantcase van deze maand en zij vertellen over hun ervaringen met de UNI-GR1. Daarnaast wordt er een nieuwe Demo Borrel gehouden op donderdag 10 februari.

We sluiten deze nieuwsbrief af met een nieuwe winnaar van Foto van de Maand en wel met collega Kristina, zij maakt deze maand precies 1 jaar deel uit van ons team. Daar vertelt ze je graag meer over.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Voor meer updates, volg ons op LinkedIn

Volume, 4G en preparaten

Update UNI-oplossingen

Nieuwe nieuwsbrief, nieuw jaar, nieuwe UNI-Solutions Update! Het is pas januari en we hebben jullie al zoveel te vertellen!

Je hebt eerder kunnen lezen over 4G, de nieuwe standaard voor internettoegang en -snelheid. Eerder kon je al lezen dat we ervoor zorgen dat jij en je werk geen hinder ondervinden van de uitfasering van 3G.

Tegen het einde van volgende week komt er een speciale bestelpagina in de UNI-Cloud. Hier kunnen gebruikers een hardware-upgrade bestellen gratiséén 3G naar 4G upgrade per eigen UNI-GR1. Deze pagina geeft ook het afleveradres aan, zodat de upgrades in maart verzonden kunnen worden: op tijd voor de 3G-uitschakeling.

We werken nu aan de veelgevraagde functie voor volumeberekeningen, die binnenkort beschikbaar zal zijn in de UNI-Cloud onderzoeksomgeving en de UNI-Cloud API. Dus je kunt niet alleen volume berekenen in de UNI-Cloud, zelfs API-gebruikers kunnen volume berekenen in hun eigen software.

We herinneren je er graag aan om UNI-Connect te updaten naar de meest recente versie, die rond de feestdagen is uitgekomen. Verschillende bugs zijn opgelost in deze versie, zodat je stabieler werkt en een nog betere verbinding hebt met de UNI-Cloud. De processen in de UNI zijn zodanig geoptimaliseerd dat de UNI "in rust" van 60% processorgebruik naar 10% naar 20% is gegaan!

Klik op hier voor de eerste Feature Friday blog van 2022.

Internationale Dag van het Onderwijs

Blog

24 januari was de Internationale Dag van het Onderwijs, waarop de rol van het onderwijs en zijn rol in (het creëren van) een beschaafde samenleving werd gevierd.

Collega's Alex en Sinem en voormalig stagiair Justin zijn blij om je te vertellen over de rol die 'onderwijs' speelt binnen marXact en hoe zij dat merken. Alle drie vanuit hun eigen ervaring en unieke situatie. Van stages tot Nederlandse cursussen en nog veel meer.

Demo Drankjes 

Evenementen

Het kan weer, het mag weer, en we doen het weer! De volgende editie van onze Demo Borrel is op donderdag 10 februari! We hebben het programma een beetje aangepast zodat je meer tijd hebt om jezelf (opnieuw) vertrouwd te maken met digitaal inmeten en de UNI-GR1.

9:30 - 12:00 Niet-bestaande klanten en gebruikers
13:00 - 14:30 Bestaande klanten en gebruikers - 1
15:00 - 16:30 Bestaande klanten en gebruikers - 2


Deze nieuwe opzet geeft ons meer tijd om geïnteresseerden kennis te laten maken met de wereld van digitaal inmeten, inclusief meer informatie over de mogelijkheden. Door bestaande gebruikers twee kortere middagsessies aan te bieden, is er meer tijd voor hen om specifieke vragen te stellen.

Klik op hier om je onmiddellijk te registreren.

Jac. Barendregt

Klant Case

De mensen achter Jac. Barendregt werken al tientallen jaren aan vele Nederlandse grond-, weg- en waterbouwprojecten. Ze gebruiken nu de UNI-GR1 digitale ontvanger voor centimeter nauwkeurige gegevens tijdens de voorbereiding en uitvoering van deze projecten. Een mooi moment voor een klantcase!

"We hebben een demo van Mustafa op onze locatie gevolgd en dat was gebruiksvriendelijk, meteen een pluspunt. Met deze UNI-GR1 kunnen we alles meten en plotten wat we eigenlijk nodig hebben."

Ga naar de volledige casus op onze website.

Win gratis toegang tot de UNI-Cloud!

Fotowedstrijd

De nieuwe maandelijkse winnaar van de marXact fotowedstrijd is bekend. Loon- en Aannemingsbedrijf De Peinder stuurde ons bovenstaande foto, en won daarmee de titel 'Foto van de Maand' en 3 maanden gratis toegang tot de UNI-Cloud, t.w.v. €187,50!

Daarnaast werd Gijs Rip Tuinen de winnaar van kwartaal 4, waarmee ze 1 jaar gratis toegang winnen.

Wil je 3 maanden gratis toegang tot de UNI-Cloud én kans maken op een gratis jaar? Stuur ons je foto via WhatsApp (+31707007917) of per post op marketing@marxact.com. Wie weet? Misschien ben jij de winnaar in de nieuwsbrief van volgende maand!

Kristina's eerste jaar bij marXact!

Bedrijfsnieuws

We hebben niet alleen eerder deze maand oud en nieuw gevierd, maar ook dat Kristina 1 jaar bij ons werkt. Ze werkt sinds januari vorig jaar aan jullie gebruikerservaring en dat leek ons een goed moment om haar te vragen naar haar eigen ervaringen met het marXact team.


"Wat ik leuk vind aan hier werken, is dat we zo'n vriendelijke sfeer hebben. marXact is een geweldig bedrijf met leuke collega's, het is meer dat ze veranderen in vrienden die je maakt op het werk. We zijn allemaal heel verschillend in dit snelgroeiende team, maar hebben één ding gemeen: we werken allemaal samen om onze doelen te bereiken."

U kunt rechts meer lezen over Kristina's ervaringen bij marXact hier.

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op
sociale media: Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.