Ga naar de inhoud

Een bewogen maand met veel spannende dingen in het verschiet

  • 6 min read

Mei 2022

Ha,

Hierbij sturen we jullie de nieuwsbrief voor de maand mei. Een bewogen maand met veel spannende dingen in het verschiet. Van evenementen tot spannende samenwerkingen en uitbreiding van ons verzorgingsgebied, waar we je in de toekomst graag meer over vertellen.

Deze maand vertellen we je graag over ons bezoek aan Hogeschool Windesheim en de interactie met studenten voor de implementatie van een nieuwe stage, onze aankomende evenementen zoals de Demo Drinks op donderdag 9 juni, Bauma en Intergeo.

Ook vertellen we je over onze bijdrage aan VHG Magazine, waarin wordt gedeeld hoe je als hovenier het beste om kunt gaan met de extra wensen. VHG magazine is een uitgave van de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Landschapsarchitecten.

We sluiten deze nieuwsbrief af met een blog over 'Digitaal meten over de grens' waarin we vertellen hoe je onbeperkt digitaal kunt meten. Al met al een hoop spannende dingen om naar uit te kijken. Bij deze een uitnodiging om snel verder te lezen!
Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Voor meer updates, volg ons op LinkedIn

Hogeschool Windesheim

Onderwijs

We zijn een jong en internationaal team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en zijn altijd bezig om ons team uit te breiden!

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen, hechten we veel waarde aan onderwijs. Daarom stonden we deze maand op Hogeschool Windesheim klaar om nieuwe talenten te ontmoeten die het marketingteam kunnen versterken. We bieden een stage aan waarin de student de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot een echte marketingprofessional.

Ben of ken jij iemand die van een uitdaging houdt en stage wil lopen bij marXact? Mail dan naar marketing@marxact.com

Zelf digitaal inmeten werkt als een zonnetje

Partnerschap

Dit jaar kwamen er meer aanvragen binnen van tuiniers dan in voorgaande jaren. Eigenlijk is op vakantie gaan de laatste tijd moeilijk, maar het vakantiegevoel mee naar huis, tuin en balkon nemen was voor velen een goede vervanging. Maar hoe bereid je je als hovenier goed voor op al die extra opdrachten? Het digitaal inmeten van een tuin helpt je daarbij!

Vorige maand publiceerde VHG Magazine een artikel delen hoe marXact hoveniers en andere groene professionals helpt om strakke planningen te maken.

Onze collega Mustafa Cakiroglu: "De gegevens die je zelf verzamelt, kun je niet alleen gebruiken voor het maken van een tuinontwerp. Je offertes en plannen zijn gedetailleerder dan ooit en doordat je je plannen preciezer uitwerkt, kun je eenvoudig berekenen hoeveel bestrating, groen en andere materialen je nodig hebt. Dit maakt het plaatje voor klanten nog completer."

Demoborrel op 9 juni

Evenement

Op donderdag 9 juni is het weer zo ver! Dan organiseren we onze maandelijkse Demo Borrel waar je de kans krijgt om gratis een cursus digitaal meten met GPS te volgen.

In één training leren we je wat digitaal meten en meten met GPS voor jouw organisatie kan betekenen. We bieden een aantal trainingen aan op deze dag:

  • 9:30 - 12:00 (Potentiële) nieuwe klanten en gebruikers
  • 13:00 - 14:30 Bestaande klanten en gebruikers - 1
  • 15:00 - 16:30 Bestaande klanten en gebruikers - 2

De cursus vindt plaats op de InfraCampus in Harderwijk. Meer informatie en direct inschrijven kan hier. Zien we jou daar ook?

Digitaal inmeten over de grens

Publicatie

Onze collega Jeroen Methorst schreef een stuk waarin hij uitlegt hoe je onbeperkt punten, lijnen en polygonen kunt meten met GPS voor opdrachten in meerdere landen! Een goede voorbereiding en de instellingen zijn cruciaal voor het bereiken van het gewenste resultaat.

Uit de column: Het is niet standaard dat je (meet)werk uitvoert in dezelfde plaats als waar je woont. Zelfs niet in hetzelfde land. Voor ons en onze UNI-Solutions maakt het niet uit, u kunt en zult over de grens blijven werken! Lees tot de laatste regel en ontdek hoe je centimeternauwkeurig punten, lijnen en veelhoeken meet op opdrachten in meerdere landen!

Lees het hele artikel hier voor het aannemen en succesvol afronden van internationale opdrachten!

BAUMA: voor de bouw(materiaal)machine- en mijnbouwmachine-industrie

Evenement

Bauma is 's werelds toonaangevende ontmoetingsplaats voor de sectoren bouwmachines, machines voor bouwmaterialen en mijnbouwmachines. De belangrijkste spelers, innovaties, doelgroepen en trends - allemaal op één plek. Het evenement brengt belangrijke spelers en opinieleiders samen en bereidt u voor op de trends en onderwerpen die uw branche de toekomst in zullen leiden.

marXact zal aanwezig zijn om u te laten proeven hoe digitaal inmeten u productiever en efficiënter maakt, met machines! Benieuwd of dit ook voor u interessant kan zijn? Aanmelden hier.

INTERGEO: Beleef het topevenement van de geocommunity

Evenement

Alle internationale hoofdrolspelers in de sector zullen aanwezig zijn. De belangrijkste onderwerpen zijn Digital Twins en hun waardecreatie, 4D geodata en Geospatial IoT, mogelijkheden van remote sensing, BIM 4.0, industriële landmeetkunde, meetsystemen en robotica, smart cities en mobiliteit in de context van klimaatverandering en duurzaamheid, mobiele kartering, webdiensten en GeoIT in rampenbeheer, ruimtelijke referentie en plaatsbepaling, aardobservatie en Galileo.

marXact zal aanwezig zijn om te demonstreren hoe u centimeterprecisie volledig kunt integreren in uw software. We laten zien hoe u uw project vooraf goed kunt voorbereiden met data, waardoor u slimmer, efficiënter en nauwkeuriger werkt. Benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van digitaal inmeten? Aanmelden hier!

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op social media: Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.