Meteen naar de inhoud

Vlag uit voor verbeteringen!

  • 6 min read

Release Update – March 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

As a UNI user, we want to help you to get the most out of your receiver. We hereby send you the Release Update mail for March, and tell you everything about the features and improvements that become available during this month. 

We keep you informed about new functions and possibilities, conveniently collected in one comprehensive mailing, and on a monthly basis. In these mailings, we tell about what becomes possible and what improvements have already been implemented. In this edition, we tell you about a number of big projects! Think of the survey tool and the 4G hardware upgrade.

Feel free to forward this e-mail to colleagues who survey with the UNI-GR1 and/or process data in the UNI-Cloud, so that they are also informed of what’s to come or could register for our upcoming Demo Drinks on April 14th.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

4G hardware upgrade

In previous Release Updates, we already talked about the 4G hardware upgrade, about the free solution that allows UNI users to continue surveying without any problems. Since the last blog, we have spent a lot of time developing a stable connection between upgrade and UNI, a smooth ordering and logistics process, and many small tasks around this process.


Veel bestelde upgrades zijn al verzonden, waardoor gebruikers ruim op tijd klaar zijn voor 4G!

Verbeterde eigen testomgeving

Testen, aanpassen, verbeteren, testen, uitbrengen. Nieuwe features en mogelijkheden ontwikkelen is wat wij doen, zodat jij nog meer profiteert van jouw UNI-Solutions. Om steeds betere functies te releasen, met weinig tot geen bugs, zijn we in de afrondende fase van de bouw van onze eigen verbeterde testomgeving.


Nou lijkt het misschien alsof dit een project is waar alleen wij wat aan hebben, en dat is voor een deel waar. Het werken in zo’n soort omgeving stelt ons in staat om zoveel als nodig tests te doen om een solide en stabiele functie te ontwikkelen. Vervolgens kunnen wij eventuele bugs oplossen en opnieuw testen voordat het geheel wordt gelanceerd en jij een nieuwe functie hebt tijdens je inmeetproces. Kortom, onzen eigen testomgeving zorgt ervoor dat jij direct gebruikmaakt van geteste, verbeterde en vrijgegeven mogelijkheden! Hoe handig is dat?


Binnenkort gaan we nieuwe UI (user interface) en UX (user experience) features en mogelijkheden testen in deze omgeving. Hier vertellen we je later meer over.

De ‘achterkant’ van de UNI-Cloud inmeettool

Inmiddels hebben we het bouwen van de ‘achterkant’ van de inmeettool afgerond. Deze functie wordt binnenkort toegevoegd aan UNI-Cloud, waardoor je daar onder meer de lengte van een (individuele) lijn kunt berekenen. Ook zijn het berekenen van hoogte, de omtrek van een cirkel, volumeberekening en de oppervlakte van een polygoon geïntegreerd.

Huidige inmeetmogelijkheden verbeteren

Net als iedere maand, besteden we de nodige tijd aan het verbeteren van de huidige inmeetmogelijkheden. Daarvoor lossen we bugs op, maken we aanpassingen voor nog stabielere satellietsignalen en breiden we een functie nog wat uit.


Veel van deze werkzaamheden komen voort uit ervaringen en verzoeken uit het veld. Daar luisteren we graag naar, want jouw ervaring telt! Dat zie je terug in onder meer deze aanpassingen, maar ook in nieuw te bouwen functies.

Grotere projecten

Verder zijn we hard aan het werk aan een aantal grotere projecten die tot wel enkele maanden kunnen duren. Hier krijg je later updates over, maar weet dat we ontzettend hard aan het werk zijn en blijven voor je!

Welke stappen moet jij zetten?

Niet veel, om het makkelijk te houden. Alle updates worden automatisch uitgevoerd terwijl je in het veld bent. Het kan zijn dat je jouw UNI-GR1 uit- en weer in moet schakelen, maar alleen als de update onverwachts stopt. Nadat je deze weer hebt aangezet, ben je klaar om (verder) te gaan met inmeten.

Komende release updates

We have more releases coming up next year, including expanding the UNI-Cloud project measuring and editing possibilities, the previously announced UNI-Collect surveying app, and new coordinate reference systems. More on this in future Release Updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op April, 14th

Win gratis UNI-Cloud toegang!

Are you already familiair with the marXact Photo Contest and the great prizes you can win with it? We offer free access to the UNI-Cloud for the Winners of the Month, the Quarter, and the Year, in addition to being listed on our website en sociale mediakanalen.


Wilt u 3 maanden gratis online gegevensopslag winnen, opslag op afstand ontvangen en uw projectinstellingen eenvoudig instellen in de UNI-Cloud? Stuur ons uw foto via WhatsApp (+31707007917) van per post bij marketing@marxact.com voor de 19e van elke maand. Misschien ben jij wel de volgende Winnaar van de Maand! Veel succes!

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.