Ga naar de inhoud

Vlag uit voor verbeteringen!

  • 6 min read

Release-update - maart 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

Als UNI-gebruiker willen we je helpen om het meeste uit je ontvanger te halen. Hierbij sturen we je de Release Update mail voor maart, waarin we je alles vertellen over de functies en verbeteringen die in deze maand beschikbaar komen. 

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden, handig verzameld in één uitgebreide mailing, en op maandelijkse basis. In deze mailings vertellen we wat er mogelijk wordt en welke verbeteringen al zijn doorgevoerd. In deze editie vertellen we over een aantal grote projecten! Denk aan de enquêtetool en de 4G hardware upgrade.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Borrel op 14 april.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

4G hardware-upgrade

In vorige Release Updates hebben we het al gehad over de 4G hardware upgrade, over de gratis oplossing waarmee UNI gebruikers zonder problemen kunnen blijven meten. Sinds de laatste blog hebben we veel tijd besteed aan het ontwikkelen van een stabiele verbinding tussen de upgrade en UNI, een soepel bestel- en logistiek proces en vele kleine taken rondom dit proces.


Veel bestelde upgrades zijn al verzonden, waardoor gebruikers ruim op tijd klaar zijn voor 4G!

Verbeterde eigen testomgeving

Testen, aanpassen, verbeteren, testen, uitbrengen. Nieuwe features en mogelijkheden ontwikkelen is wat wij doen, zodat jij nog meer profiteert van jouw UNI-Solutions. Om steeds betere functies te releasen, met weinig tot geen bugs, zijn we in de afrondende fase van de bouw van onze eigen verbeterde testomgeving.


Nou lijkt het misschien alsof dit een project is waar alleen wij wat aan hebben, en dat is voor een deel waar. Het werken in zo’n soort omgeving stelt ons in staat om zoveel als nodig tests te doen om een solide en stabiele functie te ontwikkelen. Vervolgens kunnen wij eventuele bugs oplossen en opnieuw testen voordat het geheel wordt gelanceerd en jij een nieuwe functie hebt tijdens je inmeetproces. Kortom, onzen eigen testomgeving zorgt ervoor dat jij direct gebruikmaakt van geteste, verbeterde en vrijgegeven mogelijkheden! Hoe handig is dat?


Binnenkort gaan we nieuwe UI (user interface) en UX (user experience) features en mogelijkheden testen in deze omgeving. Hier vertellen we je later meer over.

De ‘achterkant’ van de UNI-Cloud inmeettool

Inmiddels hebben we het bouwen van de ‘achterkant’ van de inmeettool afgerond. Deze functie wordt binnenkort toegevoegd aan UNI-Cloud, waardoor je daar onder meer de lengte van een (individuele) lijn kunt berekenen. Ook zijn het berekenen van hoogte, de omtrek van een cirkel, volumeberekening en de oppervlakte van een polygoon geïntegreerd.

Huidige inmeetmogelijkheden verbeteren

Net als iedere maand, besteden we de nodige tijd aan het verbeteren van de huidige inmeetmogelijkheden. Daarvoor lossen we bugs op, maken we aanpassingen voor nog stabielere satellietsignalen en breiden we een functie nog wat uit.


Veel van deze werkzaamheden komen voort uit ervaringen en verzoeken uit het veld. Daar luisteren we graag naar, want jouw ervaring telt! Dat zie je terug in onder meer deze aanpassingen, maar ook in nieuw te bouwen functies.

Grotere projecten

Verder zijn we hard aan het werk aan een aantal grotere projecten die tot wel enkele maanden kunnen duren. Hier krijg je later updates over, maar weet dat we ontzettend hard aan het werk zijn en blijven voor je!

Welke stappen moet jij zetten?

Niet veel, om het makkelijk te houden. Alle updates worden automatisch uitgevoerd terwijl je in het veld bent. Het kan zijn dat je jouw UNI-GR1 uit- en weer in moet schakelen, maar alleen als de update onverwachts stopt. Nadat je deze weer hebt aangezet, ben je klaar om (verder) te gaan met inmeten.

Komende release updates

Er komen volgend jaar meer releases aan, waaronder het uitbreiden van de UNI-Cloud project meet- en bewerkingsmogelijkheden, de eerder aangekondigde UNI-Collect landmeetapp en nieuwe coördinaatreferentiesystemen. Meer hierover in toekomstige Release Updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op 14 april

Win gratis UNI-Cloud toegang!

Bent u al bekend met de marXact fotowedstrijd en de geweldige prijzen die u ermee kunt winnen? We bieden gratis toegang tot de UNI-Cloud voor de winnaars van de maand, het kwartaal en het jaar, naast vermelding op onze website. website en sociale mediakanalen.


Wilt u 3 maanden gratis online gegevensopslag winnen, opslag op afstand ontvangen en uw projectinstellingen eenvoudig instellen in de UNI-Cloud? Stuur ons uw foto via WhatsApp (+31707007917) van per post bij marketing@marxact.com voor de 19e van elke maand. Misschien ben jij wel de volgende Winnaar van de Maand! Veel succes!

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.