Meteen naar de inhoud

ESRI ArcGIS Data Collector & marXact

  • 2 min read

Collector voor ArcGIS via ESRI is een mobiele dataverzamelapplicatie. Het maakt het eenvoudig om nauwkeurige gegevens vast te leggen en terug te sturen naar kantoor, omdat veldwerkers webkaarten op mobiele apparaten kunnen gebruiken om gegevens vast te leggen en te bewerken. Daarnaast is het naadloos te integreren in ArcGIS en werkt het feilloos samen met de UNI-GR1!

Wanneer je via Bluetooth verbonden bent met je Android-toestel en Collector voor ArcGIS. Biedt de UNI-GR1 jou een centimeter nauwkeurige correctie-invoer om je op gang te brengen in de meest uitdagende omgevingen.

ArcGIS Collector's, de intuïtieve interface stelt veldwerkers van alle ervaringsniveaus in staat om met behulp van kaart gestuurde formulieren nauwkeurige veldgegevens vast te leggen en terug te sturen. Gegevens die naadloos integreren in ArcGIS en voor elke asset of elke observatie; je kunt talloze details vastleggen met behulp van foto's, video's of audio-opnames.

Omdat de gegevens die met ESRI Collector worden vastgelegd rechtstreeks in ArcGIS worden ingevoerd, werkt iedereen in het veld en op kantoor met dezelfde nauwkeurige gegevens. Jouw as-built infrastructuur kan nauwkeurig worden gedocumenteerd om de werkelijkheid weer te geven in vergelijking met wat er is gepland.

Bij marXact delen we graag dat we de verbinding hebben getest en dat de UNI-GR1 zeer goed werkt met ESRI's Collector. Dit resulteert in een andere optie naast de al vele beschikbare en laat je zelf kiezen hoe je werkt, want de UNI past zich aan!

Bekijk de korte tutorial hieronder die je laat zien hoe je de UNI in ArcGIS kunt gebruiken!

Download QGIS Collector voor ArcGIS in de Google Play Store hier en om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.