Ga naar de inhoud

ESRI ArcGIS Data Collector & marXact

  • 2 min read

Bij marXact zijn we verheugd de naadloze integratie van onze UNI-GR2 met Collector for ArcGIS van ESRI aan te kunnen kondigen. Hiermee bieden we onze gebruikers een betrouwbare en flexibele oplossing voor het verzamelen van veldgegevens!

Collector voor ArcGIS via ESRI is een krachtige mobiele applicatie voor het verzamelen van gegevens, ontworpen om het vastleggen van nauwkeurige ruimtelijke gegevens in het veld te stroomlijnen. Onze UNI-GR2 integreert moeiteloos met Collector, hetzelfde voor ArcGIS. Deze integratie stelt veldwerkers van alle ervaringsniveaus in staat om moeiteloos gegevens vast te leggen, te bewerken en bij te werken, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten, en vergemakkelijkt de samenwerking tussen veld- en kantoorpersoneel. Of het nu gaat om het documenteren van infrastructuur of het vastleggen van milieuwaarnemingen, Collector en marXact zorgen ervoor dat veldgegevens nauwkeurig en consistent worden vastgelegd.

Door de UNI-GR2 via Bluetooth aan te sluiten op een Android-apparaat en het te selecteren binnen Collector, krijgen gebruikers toegang tot centimeterprecisie, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Het kan ook verschillende soorten gegevens vastleggen, waaronder foto's, video's en geluidsopnamen, naast ruimtelijke informatie. Deze nauwkeurige correctie-invoer van de UNI-GR2 verbetert de kwaliteit van veldgegevens en zorgt ervoor dat deze naadloos aansluiten op bestaande GIS-datasets.

marXact is blij te kunnen melden dat we de verbinding hebben getest en dat de UNI-GR2 zeer goed werkt met ArcGIS Collector. De succesvolle test toont onze toewijding aan om betrouwbare en interoperabele oplossingen te leveren die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van uw manier van werken!

Bekijk de korte tutorial hieronder die je laat zien hoe je de UNI in ArcGIS kunt gebruiken!

Download QGIS Collector voor ArcGIS in de Google Play Store hier en om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.