Meteen naar de inhoud

QGis & marXact

  • 2 min read

Creëer, bewerk, visualiseer, analyseer en publiceer geospatiale informatie met QGIS! QGIS is een gebruiksvriendelijk Open Source Geographic Information System (GIS) onder de GNU General Public License. QGIS is een officieel project van de Open Source Geospatial Foundation (OSGeo). Het draait op Linux, Unix, Mac OSX, Windows en Android en ondersteunt talrijke vector-, raster- en databaseformaten en -functionaliteiten.

QGIS biedt een continu groeiend aantal mogelijkheden die worden geboden door kernfuncties en plugins. Je kunt gegevens visualiseren, beheren, bewerken, analyseren en afdrukbare kaarten samenstellen. Je kan meer lezen over het brede scala aan functies door het volgen van de QGIS-feature tour. Veel bedrijven maken al gebruik van QGIS als hun belangrijkste GIS-toepassing en je kunt het nu combineren met de UNI-GR2 en maak je GIS-projecten efficiënter en betaalbaarder dan ooit tevoren!

Je kunt de UNI-GR1 aansluiten op QGIS via een Bluetooth-verbinding met jouw Windows-toestel, dat meer in detail wordt uitgelegd hier.

We hebben de UNI-GR1 vandaag getest op ons hoofdkantoor in Nederland, om u de perfecte prestaties te laten zien waarmee het UNI zonder problemen een RTK fix kan krijgen naast onze drie verdiepingen tellende kantoren. Het geeft ook een voorproefje van de nieuwe UNI-Cloud omgeving die in de komende weken zal worden uitgebracht, blijf op de hoogte!

Download QGIS hier en om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

QGIS-logo

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.