Meteen naar de inhoud

QGis & marXact

  • 2 min read

Creëer, bewerk, visualiseer, analyseer en publiceer geospatiale informatie met QGIS! QGIS is een gebruiksvriendelijk Open Source Geographic Information System (GIS) onder de GNU General Public License. QGIS is een officieel project van de Open Source Geospatial Foundation (OSGeo). Het draait op Linux, Unix, Mac OSX, Windows en Android en ondersteunt talrijke vector-, raster- en databaseformaten en -functionaliteiten.

QGIS biedt een continu groeiend aantal mogelijkheden die worden geboden door kernfuncties en plugins. Je kunt gegevens visualiseren, beheren, bewerken, analyseren en afdrukbare kaarten samenstellen. Je kan meer lezen over het brede scala aan functies door het volgen van de QGIS-feature tour. Veel bedrijven maken al gebruik van QGIS als hun belangrijkste GIS-toepassing en je kunt het nu combineren met de UNI-GR1 en maak je GIS-projecten efficiënter en betaalbaarder dan ooit tevoren!

Je kunt de UNI-GR1 aansluiten op QGIS via een Bluetooth-verbinding met jouw Windows-toestel, dat meer in detail wordt uitgelegd hier.

We hebben de UNI-GR1 vandaag getest op ons hoofdkantoor in Nederland, om u de perfecte prestaties te laten zien waarmee het UNI zonder problemen een RTK fix kan krijgen naast onze drie verdiepingen tellende kantoren. Het geeft ook een voorproefje van de nieuwe UNI-Cloud omgeving die in de komende weken zal worden uitgebracht, blijf op de hoogte!

Download QGIS hier en om meer te weten te komen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

QGIS-logo

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.