Meteen naar de inhoud

mapit GIS & marXact

  • 3 min read

mapit GIS – Spatial Asset Collection, GNSS Surveys and Data Management for Android, now working seamlessly with the UNI-GR1 to get you going in the most challenging environments.

Mapit is een professionele, kosteneffectieve mapping en surveying tool. Het is ontworpen om de productiviteit te verhogen terwijl je in het veld bent. De app ondersteunt gangbare bestandsformaten voor input en output en is in staat om te werken met professionele GNSS-ontvangers zoals de UNI-GR1Op die manier kan je centimeternauwkeurigheid krijgen wanneer dat nodig is. Ontwerp je survey forms, organize data in verschillende layers, werk offline met MbTiles base-maps, krijg toegang tot WMS services, gebruik GNSS tracking voor lijnen en polygonen, record GNSS metadata and nog veel meer. De app wordt veel gebruikt door professionals over de hele wereld en kan gemakkelijk worden gebruikt voor verschillende toepassingen, van land- en bosbouw tot wegenbouw, geologie, landmeetkunde en zonnepaneeloplossingen.

Kosteneffectief zijn is ook een van de doelstellingen van marXact en daarom zijn we trots om het nieuws te delen dat de UNI-GR1 naadloos samenwerkt met mapit GIS. Download gewoon de app van de Google Play-winkel op jouw Android toestel, maak verbinding met de UNI-GR1 door middel van Bluetooth en ga aan de slag met CM nauwkeurig in kaart brengen en begin met meten!

Bekijk de korte instructievideo die laat zien hoe je de UNI met Mapit GIS kunt verbinden.

Naast de huidige Bluetooth-ondersteuning werken we met het mapit GIS team aan de uitvoering van de volledige UNI-Cloud functionaliteit in de android app, zodat je niet alleen jouw positionering via de cloud kunt krijgen, maar ook jouw logs kunt exporteren naar de UNI-Cloud Zo kan je het werk buiten doen, terwijl jouw collega's op kantoor meteen weer verder gaan waar je gebleven was.

Bekijk hier het artikel op de website van mapit GIS om te zien hoe u uw UNI aan mapit GIS kunt koppelen!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe marXact jouw bedrijf efficiënter kan maken, kan je contact met ons opnemen.

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.