Ga naar de inhoud

mapit GIS & marXact

  • 2 min read

mapit GIS - Spatial Asset Collection, GNSS Surveys en Data Management voor Android, werkt nu naadloos samen met de UNI-GRX om je op weg te helpen in de meest uitdagende omgevingen.

Mapit is een professionele, kosteneffectieve mapping en surveying tool. Het is ontworpen om de productiviteit te verhogen terwijl je in het veld bent. De app ondersteunt gangbare bestandsformaten voor input en output en is in staat om te werken met professionele GNSS-ontvangers zoals de UNI-GR2Op die manier kan je centimeternauwkeurigheid krijgen wanneer dat nodig is. Ontwerp je survey forms, organize data in verschillende layers, werk offline met MbTiles base-maps, krijg toegang tot WMS services, gebruik GNSS tracking voor lijnen en polygonen, record GNSS metadata and nog veel meer. De app wordt veel gebruikt door professionals over de hele wereld en kan gemakkelijk worden gebruikt voor verschillende toepassingen, van land- en bosbouw tot wegenbouw, geologie, landmeetkunde en zonnepaneeloplossingen.

Kosteneffectief zijn is ook een van de doelstellingen van marXact en daarom zijn we er trots op het nieuws te kunnen delen dat de UNI naadloos samenwerkt met mapit GIS. Download gewoon de app van de Google Play-winkel op je Android-toestel, maak verbinding met de UNI via Bluetooth en ga aan de slag met CM nauwkeurige kartering en opmeting!

Bekijk de korte instructievideo die laat zien hoe je de UNI met Mapit GIS kunt verbinden.

Naast de huidige Bluetooth-ondersteuning werken we met het mapit GIS team aan de uitvoering van de volledige UNI-Cloud functionaliteit in de android app, zodat je niet alleen jouw positionering via de cloud kunt krijgen, maar ook jouw logs kunt exporteren naar de UNI-Cloud Zo kan je het werk buiten doen, terwijl jouw collega's op kantoor meteen weer verder gaan waar je gebleven was.

Bekijk hier het artikel op de website van mapit GIS om te zien hoe u uw UNI aan mapit GIS kunt koppelen!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe marXact jouw bedrijf efficiënter kan maken, kan je contact met ons opnemen.

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.