Meteen naar de inhoud

MicroSurvey FieldGenius & marXact

  • 2 min read

MicroSurvey FieldGenius is een ervaren, professioneel en volwaardig veldonderzoekssoftwarepakket dat toevallig ook eenvoudig te gebruiken is, FieldGenius heeft zich ontwikkeld tot een van de meest krachtige en productieve dataverzamelingssoftware in de landmeetkundige markt. Met codevrij linework, smart points en live graphics, FieldGenius is een goede keuze voor organisaties die waarde hechten aan productiviteit.

Naast alle hulpmiddelen die jouw crew nodig heeft om problemen ter plaatse op te lossen met alle onderdelen van het werk, van de pick-up, tot de lay-out en de as-builts; is FieldGenius is brand neutral and is supporting most common hardware available in the market today, as well as yesterday. This gives you the flexibility in your choice of hardware while maintaining productivity. Cause reality is, that it’s likely you’re going to have a house full of different brands of hardware.

Met dezelfde merkneutrale mentaliteit, waarbij de eindgebruiker kan kiezen wat hij of zij nodig heeft, zijn we blij te kunnen aankondigen dat de UNI-GR1 in de volgende uitgave van FieldGeniusversie 10.1 ondersteunt wordt.

Met het combineren van de marXact UNI-GR1 en MicroSurvey FieldGenius beschik je over 432 kanalen en 5 constellaties op meerdere frequenties om de nauwkeurigheid te krijgen die je nodig hebt terwijl jij productief werkt!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe we jouw bedrijf efficiënter kunnen maken, neem gerust contact met ons op!

Logo_FieldGenius-490x113

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.