Meteen naar de inhoud

MicroSurvey FieldGenius & marXact

  • 2 min read

MicroSurvey FieldGenius is een ervaren, professioneel en volwaardig veldonderzoekssoftwarepakket dat toevallig ook eenvoudig te gebruiken is, FieldGenius heeft zich ontwikkeld tot een van de meest krachtige en productieve dataverzamelingssoftware in de landmeetkundige markt. Met codevrij linework, smart points en live graphics, FieldGenius is een goede keuze voor organisaties die waarde hechten aan productiviteit.

Naast alle hulpmiddelen die jouw crew nodig heeft om problemen ter plaatse op te lossen met alle onderdelen van het werk, van de pick-up, tot de lay-out en de as-builts; is FieldGenius is merkneutraal en ondersteunt de meest gangbare hardware die vandaag en gisteren op de markt verkrijgbaar was. Dit geeft je flexibiliteit in de keuze van hardware met behoud van productiviteit. Want de realiteit is dat je waarschijnlijk een huis vol verschillende merken hardware zult hebben.

Met dezelfde merkneutrale mentaliteit, waarbij de eindgebruiker kan kiezen wat hij of zij nodig heeft, zijn we blij te kunnen aankondigen dat de UNI-GR1 in de volgende uitgave van FieldGeniusversie 10.1 ondersteunt wordt.

Met het combineren van de marXact UNI-GR1 en MicroSurvey FieldGenius beschik je over 432 kanalen en 5 constellaties op meerdere frequenties om de nauwkeurigheid te krijgen die je nodig hebt terwijl jij productief werkt!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe we jouw bedrijf efficiënter kunnen maken, neem gerust contact met ons op!

Logo_FieldGenius-490x113

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.