Ga naar de inhoud

Carlson SurvPC & marXact

  • 2 min read

Carlson Software ontwikkelt softwareoplossingen die de landontwikkelingsdeskundige helpt van concept tot oplevering - de volledige cyclus van een project -. Als onafhankelijk bedrijf opgericht in 1983, staat Carlson Software bekend om zijn uitgebreide civieltechnische, landmeetkundige, machinecontrole-, positionerings- en mijnbouwprogrammatuuroplossingen. Zijn toewijding aan de klantenservice is bekend in de industrie.

Carlson Software combineert geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en de mogelijkheid om een van de eerste keuzes in gegevensverzamelingssoftware te maken. Nauwkeurige gegevensverzameling is de basis voor elk succesvol project en SurvPC biedt een zeer grafische en intuïtieve gebruikersinterface die de gebruiker vraagt om geen enkel detail te missen.

Gebruikers hebben de vrijheid om hun hardwareleverancier te kiezen via Carlson Softwareondersteuning voor een verscheidenheid aan RTK GNSS en conventionele/gerobotiseerde Total Stations, nieuw en al bestaanden. Met Carlson SurvPC kan je vrijwel elk robotic total station aansluiten op elke RTK GNSS-ontvanger.

Omdat marXact ook een volledig onafhankelijk bedrijf is, dat gebruikers de vrijheid geeft om te kiezen hoe ze met de UNI-GR1 werken, is marXact blij te kunnen aankondigen dat je de UNI-GR1 nu kunt gebruiken in combinatie met Carlson SurvPC, waarbij de UNI-GR1 wordt aangesloten op een van jouw andere hardware die wordt ondersteund door SurvPC. Op het moment van schrijven van dit artikel werkt de functionaliteit via de Generieke NMEA optie in SurvPC en in een komende release zal de UNI-GR1 worden toegevoegd aan de uitgebreide lijst van ondersteunde hardware binnen SurvPC.

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe we jouw bedrijf efficiënter kunnen maken, neem gerust contact met ons op!

logo-CarlsonSW

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.