Carlson SurvPC & marXact

  • 2 min gelezen

Carlson Software ontwikkelt softwareoplossingen die de landontwikkelingsdeskundige helpt van concept tot oplevering - de volledige cyclus van een project -. Als onafhankelijk bedrijf opgericht in 1983, staat Carlson Software staat bekend om zijn uitgebreide civieltechnische, landmeetkundige, machinecontrole-, positionerings- en mijnbouwprogrammatuuroplossingen. De toewijding aan klantenservice is bekend in de industrie.

Carlson Software combineert geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en de mogelijkheid om een van de eerste keuzes in gegevensverzamelingssoftware te maken. Nauwkeurige gegevensverzameling is de basis voor elk succesvol project en SurvPC biedt een zeer grafische en intuïtieve gebruikersinterface die de gebruiker vraagt om geen enkel detail te missen.

Gebruikers hebben de vrijheid om hun hardwareleverancier te kiezen via Carlson Softwareondersteuning voor een verscheidenheid aan RTK GNSS en conventionele/gerobotiseerde Total Stations, nieuw en al bestaanden. Met Carlson SurvPC kan je vrijwel elk robotic total station aansluiten op elke RTK GNSS-ontvanger.

Being a completely independent company as well, giving users the freedom to choose how they work with the UNI-GR1, marXact is happy to announce that you can now use the UNI-GR1 in combination with Carlson SurvPC, connecting the UNI-GR1 to any of your other hardware supported by SurvPC. Op het moment van schrijven van dit artikel werkt de functionaliteit via de Generieke NMEA optie in SurvPC en in een komende release zal de UNI-GR1 worden toegevoegd aan de uitgebreide lijst van ondersteunde hardware binnen SurvPC.

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden en te zien hoe we jouw bedrijf efficiënter kunnen maken, neem gerust contact met ons op!

logo-CarlsonSW