Speer IT Cocon & marXact UNI-Cloud

  • 2 min gelezen

Speer IT-logo

In navolging van ons doel om hoge nauwkeurigheid positionering met elk systeem te laten werken, zijn we trots op de samenwerking met Speer IT en hun product Cocon. Speer IT biedt hoogwaardige glasvezelregistratiesystemen aan. Hun producten zijn eenvoudig te gebruiken, flexibel en worden geïmplementeerd volgens jouw specifieke wensen. Cocon, hun belangrijkste product, is al de standaard in Nederland en wordt internationaal steeds populairder, daarnaast werkt het nu naadloos samen met de UNI-GR1.

Met de UNI-GR1 kan je de GNSS-metingen via de UNI Cloud live bekijken, uploaden, wijzigen en beheren. Cocon / CTWMet behulp van het UNI kan elke gebruiker op elk moment, met de gemak van de vertrouwde Cocon-omgeving, glasvezel meten met behulp van de UNI-GR1.

marXact & SpeerIT = Werken met flexibiliteit, snellere levering en optimalisatie van processen.

Het gebruik van de UNI's vermindert het installatieproces en verhoogt de efficiëntie in de glasvezelindustrie, en alle gemeten gegevens gaan rechtstreeks van de ingenieur naar Cocon, waardoor alle kaarten nog gedetailleerder en vollediger zijn.

De UNI werkt zeer succesvol samen met de module FieldWork van en met Cocon. Kijk naar de video voor een indruk van de mogelijkheden.