Meteen naar de inhoud

Speer IT Cocon & marXact UNI-Cloud

  • 2 min read

Speer IT-logo

In navolging van ons doel om hoge nauwkeurigheid positionering met elk systeem te laten werken, zijn we trots op de samenwerking met Speer IT en hun product Cocon. Speer IT biedt hoogwaardige glasvezelregistratiesystemen aan. Hun producten zijn eenvoudig te gebruiken, flexibel en worden geïmplementeerd volgens jouw specifieke wensen. Cocon, hun belangrijkste product, is al de standaard in Nederland en wordt internationaal steeds populairder, daarnaast werkt het nu naadloos samen met de UNI-GR1.

Met de UNI-GR1 kunt u de GNSS-metingen via de UNI Cloud live bekijken, uploaden, wijzigen en beheren. Cocon / CTWMet behulp van het UNI kan elke gebruiker op elk moment, met de gemak van de vertrouwde Cocon-omgeving, glasvezel meten met behulp van de UNI-GR1.

marXact & SpeerIT = Werken met flexibiliteit, snellere levering en optimalisatie van processen.

Het gebruik van de UNI's vermindert het installatieproces en verhoogt de efficiëntie in de glasvezelindustrie, en alle gemeten gegevens gaan rechtstreeks van de ingenieur naar Cocon, waardoor alle kaarten nog gedetailleerder en vollediger zijn.

De UNI werkt zeer succesvol samen met de module FieldWork van en met Cocon. Kijk naar de video voor een indruk van de mogelijkheden.

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.