Ga naar de inhoud

Speer IT Cocon & marXact UNI-Cloud

  • 2 min read

Speer IT-logo

In navolging van ons doel om positionering met hoge nauwkeurigheid mogelijk te maken met elk systeem dat er is, zijn we trots op de samenwerking met Speer IT en hun product Cocon. Speer IT biedt glasvezelregistratiesystemen van hoge kwaliteit. Hun producten zijn eenvoudig te gebruiken, flexibel en worden geïmplementeerd volgens uw specifieke wensen. Cocon, hun belangrijkste product, is al de standaard in Nederland en wordt internationaal steeds populairder, daarnaast werkt het nu naadloos samen met de UNI

Met de UNI kun je GNSS-metingen bekijken, uploaden, wijzigen en beheren via de UNI Cloud live in Cocon / CTWMet behulp van het UNI kan elke gebruiker op elk moment, met de gemak van de vertrouwde Cocon-omgeving, glasvezel meten met behulp van de UNI-GR2.

marXact & SpeerIT = Werken met flexibiliteit, snellere levering en optimalisatie van processen.

Het gebruik van de UNI's vermindert het installatieproces en verhoogt de efficiëntie in de glasvezelindustrie, en alle gemeten gegevens gaan rechtstreeks van de ingenieur naar Cocon, waardoor alle kaarten nog gedetailleerder en vollediger zijn.

De UNI werkt zeer succesvol samen met de module FieldWork van en met Cocon. Kijk naar de video voor een indruk van de mogelijkheden.

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.