Meteen naar de inhoud

GeolinQ & UNI-Cloud

  • 2 min read

GeolinQ is een no-code, web-based, software oplossing om ruimtelijke gegevens op een efficiënte en flexibele manier te verzamelen, te koppelen en te publiceren. Bijna elke applicatie, variërend van het beheren van gegevens, het doen van inspecties, datawarehousing, rapportage, kaartportalen, data delivery gevalideerd volgens formele standaarden etc. kan worden geconfigureerd in GeolinQ Gegevens uit verschillende bronnen, worden door datamodellen aan elkaar gekoppeld en zijn direct beschikbaar voor elke geconfigureerde applicatie.

En we zijn er trots op te kunnen zeggen dat de UNI-GR1 een van deze gegevensbronnen binnen de GeolinQ omgeving is. Dat betekent dat je een centimeter nauwkeurige locatiebepaling kunt toevoegen aan al je gegevens. Of dat nu wegen, bomen, kabels, gebouwen betekent; elke dataset waar je in kunt komen. GeolinQ kan nu worden verbeterd met de live centimeter nauwkeurige locatie van de UNI!

Combinatie van GeolinQ en de UNI-GR1 kan je elk van je teamleden het verrichte werk laten onderzoeken. Met de eenvoudige omgeving, ingebouwde validaties op nauwkeurigheid en tijd, zorgt het ervoor dat iedereen het werk kan doen. Je hoeft alleen maar de UNI aan te zetten, je UNI te selecteren in de GeolinQ-omgeving, het attribuut te selecteren in de GeolinQ-omgeving, de UNI te nivelleren boven een punt dat je wilt meten en te klikken om de locatiegegevens van de UNI op dat attribuut op te slaan.

Naast de integratie zelf zijn we ook trots op de snelheid en het gemak van deze integratie. Met het gebruik van de UNI-GR1 op het dak van ons hoofdkantoor in Nederland en de UNI-Cloud API, IntellinQ in staat om de eerste integratie van het UNI in hun omgeving binnen enkele uren op te zetten. Zo gemakkelijk dat IntellinQ, de onderneming achter GeolinQde hele integratie heeft afgerond zonder dat er een UNI nodig is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en zien hoe wij jouw bedrijf efficiënter kunnen maken, neem dan gerust contact met ons op!

Voor het geval u direct aan de slag wilt; bestel de UNI voor 13.00 uur in onze webshop en het wordt nog dezelfde dag naar je verzonden!

geolinq-logo

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.