Ga naar de inhoud

UNI-Cloud API

  • 3 min read

Wist je dat je met de UNI-Cloud API jouw UNI-GR1 GNSS ontvanger volledig kunt integreren in je eigen software? Nu weet je het! De volgende stap is weten wat dat betekent voor jouw bedrijf... En dat is bijna alles!

Want als je de centimeter nauwkeurige positie van de UNI-GR1 in eigen systemen hebt geïntegreerd, heb je de controle over wat je met de UNI-GR1-positie wilt doen.

En als je de controle hebt, kun je:

  • laat je team in het veld, door het leggen van een glasvezelkabel, de exacte locatie direct in eigen database meten terwijl de grond nog open is.
  • een set van objecten in de tijd te monitoren, automatisch door de wolk naar een eigen systeem waar een alarm kan afgaan als een bepaalde waarde wordt bereikt.
  • de hele dag door de locatie van je machines te volgen, waarbij automatisch kaarten worden weergegeven van waar ze zijn geweest.
  • Zorg ervoor dat je teamleden de locatie van een storing nauwkeurig kunnen vinden, waarbij de locatie van de UNI op de kaart van uw besturingssoftware wordt weergegeven.
  • Laat iedereen in je bedrijf alles in het veld meten met de minimale kennis van het inmeten en uitzetten, het krijgen van meer gegevens in kantoren.
  • stel normen, workflows en processen in met een minimum aan training of aanpassingen, het is tenslotte je eigen software!

Wat je ook wilt bereiken, met de UNI-Cloud API kan je het realiseren. Binnen marXact hebben we de filosofie dat je de UNI-GR1 moet kunnen gebruiken met elk systeem dat er is en we geven nu de tools om dat te doen! Met de UNI-Cloud API kan je alle data van de GNSS ontvanger, de UNI-GR1 in je UNI-Cloud account in real-time benaderen.

En met alle gegevens bedoelen we alle gegevens. Of dat nu de X,Y of Z-locatie is, een coördinaat, de nauwkeurigheid, de batterijstatus, de snelheid, de elevatiehoek, de oplossingsstatus, de oplossingsleeftijd, enzovoort; je kunt die gegevens real-time in eigen systemen tracken met de API. In principe kan je alle zichtbare data in de UNI-Cloud achter halen en er uit halen.

We kunnen je alleen maar aanmoedigen om onze UNI-Cloud API te overwegen en ieder geval hier de API-documentatie te lezen.Je zult er achter komen dat je binnen een paar uur de eerste verbinding met uw eigen systemen kunt maken. Het record staat nu op 2 uur, kan je dit sneller?

Heb je de documentatie bekeken en wil je het eens echt proberen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier met jouw contactgegevens en de server waar je verbinding mee wilt maken, zodat we jouw gratis de juiste gegevens kunnen verzenden, zoals de client-key en anderegebruikersinstellingen! Gratis!

UNI-GR1 in een koffer

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.