Ga naar de inhoud

Infrakit & marXact

  • 2 min read
InfraKit-logo

Infrakit is het digitaliseren van de infra-constructie en maakt het mogelijk om op alle pc's en mobiele apparaten altijd de meest recente gegevens over de voortgang van het infra-project te delen en te bekijken.

Het onafhankelijke platform Infrakit maakt het mogelijk om voor elke projectfase de beste tools te integreren. Het is een open platform, wat betekent dat alle CAD-systemen, landmeetkundige apparatuur en machinebesturingssystemen kunnen worden geconnect.

Dit wetende en ook in het achterhoofd houdend dat het doel van marXact is om met elk systeem een hoge nauwkeurigheid te kunnen verkrijgen, sprak een integratie met Infrakit voor zich.

Na de eerste proeven in het veld met de UNI-GR1 en Infrakit FIELD te verbinden via Bluetooth, zijn we trots om te zeggen dat je eenvoudig gebruik kunt maken van onze GNSS-ontvanger met CM-nauwkeurige positioning input Infrakitom je te helpen bij het digitaliseren van infra construction.

In de komende maanden gaan we kijken hoe we het nog makkelijker kunnen maken, door de UNI-GR1 aan te sluiten op Infrakit en gebruik te maken van de UNI-Cloud, waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, kan je contact met ons opnemen door bijvoorbeeld het sturen van een e-mail.

Bekijk de korte tutorial hieronder die je laat zien hoe je de klus kunt klaren!

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.