Ga naar de inhoud

Fijne feestdagen!

  • 5 min read

December 2023

Hoi,

Nu het einde van dit jaar nadert, nemen we een moment om na te denken. Het jaar 2023 is een opmerkelijk jaar geweest bij marXact, gevuld met spannende mijlpalen, hard werken en innovatieve ontwikkelingen.

In deze laatste nieuwsbrief van het jaar kijken we naar onze nieuwe video over klant Tjaden, geven we een update over de voortgang van UNI-Collect, dat nu compatibel is met GNSS-ontvangers van andere merken. Daarnaast belichten we het indrukwekkende aantal punten dat is gemeten met onze ontvangers, en we hebben nog meer te delen!

Last but not least wensen we iedereen fijne feestdagen en een prachtig 2024!

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie
+31 (0) 70 700 7917 - Volg ons voor meer updates op LinkedIn

Verken ons YouTube-kanaal

Wil je meer leren over marXact door gewoon achterover te leunen, te ontspannen en een video te bekijken?

Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal, waar we video's over verschillende onderwerpen delen.

Deze keer delen we graag een nieuwe klantcase video die laat zien hoe Tjaden, een Nederlands adviesbureau voor grondmechanica, marXact oplossingen gebruikt om hun sondeer- en boorwerkzaamheden te verbeteren. De video laat zien hoe Tjaden de stake-out functie gebruikt en de onderzoeksgegevens op kantoor verwerkt! Bekijk de video hier op YouTube

marXact statistieken!

Benieuwd hoeveel objecten er dagelijks gemeten worden met marXact ontvangers? Om een beetje inzicht te geven: 

Alle klanten van marXact hebben tot nu toe wereldwijd in totaal 3,41 miljoen punten onderzocht. Alleen al in 2023 heeft marXact 1.795.687 objecten onderzocht. Dit is een aanzienlijke stijging ten opzichte van het totaal van 529.303 objecten die in 2021 zijn onderzocht en 1.080.499 objecten die in 2022 zijn onderzocht. Een opmerkelijke groei van 166% van jaar tot jaar.

Met meer dan 8.100 gemeten punten per werkdag zorgt marXact voor een revolutie in de manier waarop precisielandmetingen worden gedaan. Dit vertaalt zich in meer dan 1.000 gemeten punten per werkuur, een indrukwekkende 17 gemeten punten per werkminuut. Met andere woorden, alle klanten van marXact meten elke 3 seconden één punt op een werkdag!

UNI-Collect update

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat onze landmeetkundige app UNI-Collect nu compatibel is met GNSS-ontvangers van andere merken. Dit betekent dat je nu kunt werken en gegevens kunt verzamelen met je bestaande GNSS ontvanger in combinatie met UNI-Collect.

Dit is een grote stap voorwaarts, omdat het nog veelzijdiger en toegankelijker wordt voor meer gebruikers. De ontwikkelingen van UNI-Collect gaan snel. Onlangs hebben we de optie toegevoegd om een polygoon uit te zetten en handmatig een punt toe te voegen voor uitzetten. Vervolgens zal de mogelijkheid om een offset punt of virtueel punt uit te zetten vanaf begin volgend jaar live zijn. Net begonnen? Er is nu een eerste installatiehandleiding die de gebruiker begeleidt en aanwijzingen geeft bij het starten van uw landmeetkundige werkzaamheden.

Blijf op de hoogte voor meer updates over UNI-Collect in de komende maanden!

Aankomende beurzen, UNI-Machine en kantelen

Nu we vooruitkijken naar het jaar 2024, willen we graag een aantal van de spannende ontwikkelingen die marXact in petto heeft met u delen. 

We zullen onze nieuwste precisielandmeetoplossingen laten zien op een aantal komende beurzen, waaronder de Infra Relatiedagen 2024 in Hardenberg. Over de grens bezoeken we in februari de Fiberdays 2024 beurs in Wiesbaden, Duitsland en in maart de FTTH Conference in Berlijn.

We boeken ook aanzienlijke vooruitgang met de UNI-Machine- en Tilt-oplossingen. UNI-Machine is een machinebesturingsoplossing van de volgende generatie die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we graven en sleuven graven. De hellingscorrectie zal de nauwkeurigheid van onze oplossingen verder verbeteren, vooral in veeleisende omgevingen.

Gratis landmeetcursus in januari

Kom naar onze gratis marXact Cursusdag!

We nodigen u graag uit voor onze gratis marXact-cursusdag, waar u meer kunt leren over onze oplossingen voor precisielandmetingen en praktische ervaring kunt opdoen met onze UNI-GR2 ontvanger, de landmeetsoftware, mocht u al klant zijn.

De marXact Cursusdag wordt gehouden op donderdag 11 januari op de InfraCampus in Harderwijk.

Tijdens de cursusdag zul je:

  • Krijg een 1-op-1 demonstratie van onze UNI-ontvanger in combinatie met onze enquêtesoftware
  • Doe praktijkervaring op met onze producten in het veld
  • Bonus: netwerken met andere professionals in de branche

De marXact Cursusdag is gratis en toegankelijk voor al onze marXact gebruikers. Lees meer en meld je aan hier

© 2023 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.