Ga naar de inhoud

Nieuw jaar, nieuwe evenementen, nieuwe klanten en een nieuwe aanwinst!

  • 5 min read

December 2022

Hoi,

Dit is 'm dan, de allerlaatste nieuwsbrief van 2022. Maar niet getreurd, want in januari zijn we terug met een nieuwe editie! Deze maand blikken we samen met Raoul terug op het afgelopen jaar. Kom alles te weten over UNI-machinebesturing, de updates en ontwikkelingen met betrekking tot de UNI-GR1 in 2022.

Daarnaast staan we in januari op meerdere beurzen waar we je graag meer over vertellen. Verder hebben we een interessante klantcase voor je klaarliggen en is ons kantoor deze maand uitgebreid met een nieuwe aanwinst! In deze editie van de nieuwsbrief stellen we je graag voor aan Rana.

En last but not least wensen we je een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Tot ziens in 2023!

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - volg ons voor meer updates op LinkedIn

Terugblik op 2022 met Raoul

Update UNI-oplossingen

Nu 2022 ten einde loopt, kunnen we met zekerheid zeggen dat het een onvergetelijk jaar was! We vierden ons 5-jarig bestaan, namen deel aan meerdere (internationale) evenementen en hielpen steeds meer mensen zichzelf te meten. De kern van dit alles wordt gevormd door gebruiksvriendelijke meetoplossingen die door ons team zijn ontwikkeld. Met dat in gedachten vroegen we onze CTO Raoul naar dit jaar EN wat je volgend jaar kunt verwachten. Spoiler alert: eigenlijk heel veel! 

"2022 was echt een groot jaar voor ons, vooral als ik namens het Development-team spreek. We hebben een zeer goede start gemaakt met de UNI-Collect landmeetkundige app, die UNI-Connect zal vervangen als onze landmeetkundige software. Er is een tijdlijn, we hebben ons onderzoek gedaan, het grondwerk gedaan en nog veel meer," legt Raoul uit.

Lees alles over updates, GPS-ontwikkelingen en de toekomst van machinebesturing in onze nieuwste blog van dit jaar.

Beurzen in januari 2023

Evenementen

Natuurlijk staat marXact komend jaar op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Tijdens deze evenementen vertellen we je graag alles over digitaal inmeten. Kom gedag zeggen of vraag een van onze collega's om informatie.
Beurzen waar marXact volgende maand te vinden is:  

De Groene Sector vakbeurs
Op dit evenement vind je de nieuwste technieken en ontwikkelingen voor hoveniers, beleidsmakers binnen de gemeentelijke groenvoorziening,
tuin- en landschapsarchitecten en grote tuinarchitecten.
We zijn in de week van 10-12 januari in Hardenberg, Energieweg 2 op
standnummer 528.

Infratech2023
Ook volgend jaar zijn we te vinden op Infratech. Onder het thema 'Move Forward' daagt dit evenement de branche uit om kennis te maken, kennis te delen en elkaar te inspireren om ontwikkelingen om te zetten in kansen voor de branche. U kunt ons vinden op standnummer 1.214 in Ahoy Rotterdam op 17-20 januari.

Meer informatie over evenementen hier!

Directe gegevens dankzij digitaal inmeten voor Bureau Hamers

Klant Case

We hebben weer een klantcase voor je! Afgelopen november interviewden we Rick Hamers over de ervaring van Bureau Hamers als klant van marXact. Je kunt ook alles lezen over hoe de UNI-GR1 wordt gebruikt in de groenvoorzieningindustrie.

"Zelf meten past goed in onze workflow, omdat alles digitaal is. Alle informatie staat in de computer. Als een aannemer op pad gaat, kan ik de resultaten direct zien of live volgen vanaf kantoor. Dat is een hele fijne manier van werken", vertelt Rick Hamers, tuin- en landschapsontwerper en oprichter van Bureau Hamers. Inmiddels behoort onze UNI-GR1 tot zijn standaarduitrusting en we vroegen hem waarom.

Lees hier Het hele verhaal van Bureau Hamers!

Een nieuwe aanwinst!

Bedrijfsnieuws

Kerstmis viel vroeg bij ons op kantoor dit jaar, want we werden verrast met een nieuwe toevoeging aan het marXact team! We mogen ons ontwikkelteam dit jaar nog verder uitbreiden met Rana! 

Naast het lezen van boeken en het spreken van 8 talen, houdt ze van reizen en koken is ook een van haar hobby's! Ze breidt dus niet alleen het ontwikkelingsteam uit, maar ook haar smaakpapillen.  

Natuurlijk is dit slechts een kleine introductie van Rana en wat ze hier bij marXact gaat doen. Houd haar en haar werk in de gaten. Lees alles over Rana hier

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op: Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.