Meteen naar de inhoud

Sneak peeks en UNI-Support sluit eerder!

  • 6 min read

Release Update – September 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

Het is onze missie om digitaal inmeten toegankelijk te maken voor elke veldwerker. Om hen allemaal de best mogelijke gepersonaliseerde inmeetervaring te bieden, met handige tips en tricks, integraties met andere apps of software en regelmatig nieuwe functies.

We combine the (start of) new features in monthly updates: these Release Update mailings. In this edition, we give you a taste of some major projects that are coming up: marXact machine control and the new surveying app, UNI-Collect.

Before we get to the sneak peeks, we want to inform you that the UNI-Support telephone line will not be available from 12 noon tomorrow afternoon, Friday September 30. We use that afternoon for internal presentations and discussing through new developments to keep our knowledge up to date and to give you the best possible help. Monday, October 3, we can be reached again from 09:00 to answer your questions by phone. In case of an emergency, you can contact us at support@marxact.com.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Drinks op October 13th.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 – For more help, see the UNI-Support kennisbank

Watching marXact machine controol

De eerste grote nieuwe ontwikkeling waar jij een nieuw voorproefje over krijgt, is marXact machinebesturing. Tijdens ’s werelds grootste bouwbeurs bauma, krijgen bezoekers al een sneak peek van deze nieuwe inmeetoplossing. Momenteel wordt er hard gewerkt om dit te finetunen voor de beurs eind oktober.


Bij machinebesturing helpen twee UNI-GR1's digitale ontvangers om de positie van de graafmachine en het mes te bepalen. Zo zie je centimeter nauwkeurig jouw machine op de kaart en weet je daardoor direct of je precies en volgens ontwerp graaft.


A lot of testing is currently being done to make machine control as powerful as possible, as well as very easy to use. These are both software tests and exercises with UNI-GR1 receivers on an excavator, as you can see in the photo above.

De UNI-Collect sneak peek

Inmiddels kan het je eigenlijk niet meer ontgaan zijn: op niet al te lange termijn wordt UNI-Connect, UNI-Collect. Waar je nu nog gemakkelijk inmeet dankzij software in een internetbrowser, zal dat binnenkort eenvoudiger en vooral sneller en stabieler worden met behulp van een inmeetapp op iOS of Android.


De ontwikkeling van onze handige inmeetapp UNI-Collect is een uitgebreid project. We bouwen het geheel opnieuw op, leggen een nieuw fundament waarop functies gebouwd gaan worden. Nieuwe inmeetmogelijkheden tezamen met functies die je nog kent van UNI-Connect. Er wordt dus eigenlijk een geheel nieuw product gecreëerd waarmee jij nog gemakkelijker zelf inmeet.


Inmiddels breiden we de project view uit en zie je in deze print screen al wat de satelliet ontvangst status van de UNI-GR1 is.

Or from a different position source, for example, if you use your tablet or another receiver via Bluetooth.

You can also see how you can easily select a point, line, or polygon in the project view.

Or from a different position source, for example, if you use your tablet or another receiver via Bluetooth.

You can also see how you can easily select a point, line, or polygon in the project view.

Or from a different position source, for example, if you use your tablet or another receiver via Bluetooth.

You can also see how you can easily select a point, line, or polygon in the project view.

marXact manpowerDit geeft je vast een beeld. Tot en met afgelopen mei werkte er 1 developer fulltime aan UNI-Collect, in juni waren dat er al 2. Weer een maand later verdubbelden we dat naar 4 personen en in augustus ging dat aantal naar 6. Sinds deze maand werken er 8 collega’s aan beide grote ontwikkelingen. Hoe fijn is dat?


Dit betekent ook dat er weinig ruimte overblijft om veel andere, nieuwe updates voor de bestaande producten te ontwikkelen momenteel. Dat komt weer en, indien mogelijk, al direct geïntegreerd in bijvoorbeeld de nieuwe UNI-Collect app.

Welke stappen moet jij zetten?

Not a lot, if we are completely honest with you. All updates are doneautomatically and while you are out surveying in the field or preparing tasks in the office. You might need to turn your UNI-GR1 off and on again, but only when the update stops unexpectedly. After turning it on again, you are good to go.

More Release Updates coming up

Ook de komende periode zullen wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van marXact machinebesturing en UNI-Collect. Daar zijn deze Feature Friday blogs voor.

Tot de volgende editie, tot oktober!

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op October 13th.

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.