Ga naar de inhoud

Gebruikerservaring, evenementen en publicaties

  • 6 min read

April 2022

Hallo {{person.first_name}},

Hierbij sturen we je de nieuwsbrief voor de zonnige maand april. Zonnig omdat de zon schijnt en de temperatuur stijgt, maar ook omdat we veel nieuws te delen hebben waar je het warm van krijgt.

Zoals je van ons gewend bent, beginnen we met de UNI-Solutions update. Een mooi overzicht van nieuw gestarte taken en vrijgegeven functies. De afgelopen weken hebben we gewerkt aan uw ideale gebruikerservaring en interface om het inmeten nog makkelijker te maken. We hebben ook verder gewerkt aan het bouwen van de testomgeving en de basisfunctionaliteiten van de UNI-Collect meetapp. Dit zijn grotere projecten waar we u later meer over zullen vertellen.

We zijn ook blij jullie te kunnen vertellen over onze integratie met GOconnectIT, waar OTAR Magazine een mooi artikel over heeft gepubliceerd. Een nieuwe Demo Borrel zal plaatsvinden op 12 mei en een fantastische Roadshow in België waar we 5 regio's zullen bezoeken om mensen meer te vertellen over digitaal landmeten. 1 regio per dag in de week van 16-20 mei.

We sluiten deze nieuwsbrief af met de column die collega Jeroen Methorst schreef voor het BIM-register, waarin hij ingaat op de rol die digitaal inmeten speelt bij het houden van controle over je eigen BIM-model.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Volg ons voor meer updates op LinkedIn

Ervaring, interface en extra's

Update UNI-oplossingen

We zijn de laatste tijd druk bezig geweest met het creëren van de ultieme gebruikerservaring en interface. We hebben je al eerder verteld over ons werk aan je gebruikersinterface en -ervaring, over de lay-out van de dashboards die je ziet en de gebruikerservaring die je hebt. Dit werk zal in de nabije toekomst doorgaan, je kunt er hierboven een voorproefje van zien.

We zijn ook doorgegaan met het bouwen van onze eigen testomgeving, waar nieuwe functionaliteiten worden getest en verbeterd voordat ze worden vrijgegeven aan UNI-gebruikers. Enkele van de nieuwe mogelijkheden die we als eerste zullen testen, zijn verschillende verbeteringen aan de huidige import- en exportopties en een importpreview voor de UNI-Cloud.

Op dit moment is de basis van de nieuwe UNI-Collect landmeetkundige app in grote lijnen uitgewerkt en zijn een aantal standaard functionaliteiten klaar om door onszelf getest te worden - voordat we verbeteringen en uitbreidingen voor u toevoegen. We houden je uiteraard op de hoogte in toekomstige nieuwsbrieven.

Bekijk de volledige Feature Vrijdag blog op onze website.

GOconnectIT en marXact:
een interessante infraroodcombinatie

Partnerschap

OTAR Magazine publiceerde een artikel eerder deze maand over onze samenwerking met GOconnectIT. Samen bieden we je een interessante combinatie waarmee je nauwkeurig in kaart kunt brengen waar kabels en leidingen zich (moeten) bevinden.

Onze collega Tommy van der Heijden: "Er was vraag naar integratie met de GOconnectIT software in het veld, en wij en zij voldeden daar graag aan. De integratie was snel gemaakt, dankzij onze eigen API en open-source aanpak, waardoor je snel met andere apps en programma's kunt koppelen. Het helpt als je twee partijen hebt die allebei geloven dat de klant op de eerste plaats komt, dat hun werkproces het belangrijkste is."

Demo borrel op 12 mei

Evenement

Op donderdag 12 mei is het weer zo ver! De volgende editie van onze maandelijkse Demo Borrel waar je de kans krijgt om geheel gratis een cursus digitaal landmeten met GPS te volgen.

We leren je in 1 training wat digitaal meten en opmeten met GPS voor jouw organisatie kan betekenen. We bieden een aantal trainingen aan op deze dag:

  • 9:30 - 12:00 Niet-bestaande klanten en gebruikers
  • 13:00 - 14:30 Bestaande klanten en gebruikers - 1
  • 15:00 - 16:30 Bestaande klanten en gebruikers - 2

De cursus vindt plaats op de InfraCampus in Harderwijk. Klik op hier voor informatie en registratie.

Kolom BIM-register: Controle over het invullen van het Bouw Informatie Model

Publicatie

Onze collega Jeroen Methorst schreef een stuk voor BIMregister, het platform voor Nederlandse organisaties die werken met het Building Information Management model. Hij ging in op de controle die je hebt bij het invullen van het model en hoe digitaal inmeten je daarbij kan helpen.

Uit de column: Na het verzamelen van de juiste informatie, is het tijd voor het invullen van het BIM model. “Ook hier houd je zelf de controle en niet alleen doordat je de gevraagde informatie zelf hebt verzameld. Je vult zelf het model in voor dat specifieke project en verdeelt de informatie direct per betrokken stakeholder. Die distributie van informatie zorgt ervoor dat je niet alleen controle maar ook overzicht behoudt.

Klik op hier voor het volledige stuk en leer hoe je controle houdt over je BIM-model.

marXact gaat naar België: 16-20 mei

Evenement

In de week van 16-20 mei bezoeken we onze (nieuwe) Belgische landmeetkundige vrienden! Tijdens deze week bezoeken we elke dag een andere stad waar we bezoekers meer vertellen over digitaal inmeten in ochtend- en middagsessies, voordat ze buiten gaan inmeten. Hierdoor kunnen we (de mogelijkheden van) digitaal inmeten op passende locaties gemakkelijk dichter bij nieuwe gebruikers brengen.

Je vindt ons in de volgende regio's:

  • Maandag 16 mei: Turnhout
  • Dinsdag, 17 mei: Antwerpen
  • Woensdag, 18 mei: Gent
  • Donderdag, 19 mei: Mechelen
  • Vrijdag, 20 mei: Essen

Meer informatie en inschrijven hier. Tot ziens!

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.