Ga naar de inhoud

MyCumulus & marXact

  • 2 min read

Mycumulus is een cloud-gebaseerde dienst die is vrijgegeven door ADW-software. MyCumulus is een combinatie van een app, een website en hulpprogramma's. Gebruikers kunnen projecten aan maken, formulieren aanmaken, gegevens over Android apparaten verzamelen of bijwerken. Ze kunnen deze gegevens bekijken op de MyCumulus De applicatie stelt gebruikers in staat om posities te meten en die metingen worden direct in de Cloud verwerkt. MyCumulus heeft een Open API. Ontwikkelaars kunnen tools maken die communiceren met de MyCumulus server.

MyCumulus biedt onbeperkte opslag van projecten en formulieren in de cloud. Met REST API biedt het importeren en exporteren van data in Pythagoras en Excel. De app kan zowel online als offline gebruikt worden, maar bij offline gebruik wordt de data niet in de cloud opgeslagen maar in het apparaat zelf opgeslagen. Ook is het mogelijk om GNSS-ontvangers aan te sluiten op de applicatie.

U kunt dus onze GNSS ontvanger, de UNI-GR1, aansluiten op dit programma. Het aansluiten van de applicatie en het apparaat is zeer snel en zeer eenvoudig.

De aansluiting van de UNI-GR1 en Mycumulus is ingesteld door de manager. Voor de gebruiker is het selecteren van het apparaat zeer eenvoudig. Bekijk de korte instructievideo hieronder

Na aansluiting van de UNI-GR1 op Mycumulus kan je meteen aan de slag!

Heb je vragen over MyCumulus & marXact, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.