Ga naar de inhoud

Belangrijke marXact-updates op komst

  • 6 min read

Release-update - juli 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

Als UNI-gebruiker willen we je helpen om het meeste uit je ontvanger te halen. Hierbij sturen we je de Release Update mail voor juni, waarin we je alles vertellen over de functies en verbeteringen die in deze maand beschikbaar komen.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden, handig verzameld in één uitgebreide mailing, en op maandelijkse basis. In deze mailings vertellen we wat er mogelijk wordt en welke verbeteringen al zijn doorgevoerd.

We bundelen de (start van) nieuwe functies in maandelijkse updates: deze Release Updates mailings. In deze editie lees je meer over belangrijke updates waar we aan werken: machinebesturing en UNI-Collect. Ook vertellen we welke taal als volgende aan de UNI-Solutions wordt toegevoegd. We sluiten af met het belang van het implementeren van structurele verbeteringen en hoe onze ontwikkelaars ons UNI-Support team - en dus u - ondersteunen.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Drinks op 21 juli – in twee dagen.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

Meer moeite voor machinebesturing

In de Release Update van juni hadden we het al over machinebesturing met marXact. Op dit moment hebben we een sterke basis gelegd en gaan we van een stabiel en vloeiend concept naar de echte machinebesturing die je kunt gebruiken. Dit zal wat tijd en moeite kosten, maar we laten het je graag binnenkort zien.


Deze zomer organiseren wij een Sneak Preview Event waar wij meer vertellen over de mogelijkheden die centimeter nauwkeurig inmeten én machine control jou bieden! Hiervoor worden gerichte uitnodigingen verstuurd naar organisaties die al eerder interesse hebben getoond. Wil jij hier ook graag bij zijn of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar sales@marxact.com en we komen bij je terug!

De UNI-Collect update

Het maken van de UNI-Collect landmeetapp is een kostbaar iets. Een geweldige ontwikkeling waar we graag veel tijd en energie in steken, maar iets dat niet 1-2-3 klaar is. We hebben hier al eerder over geschreven, dus het is goed om je in deze Release Update een beknopte update te geven.


De basis voor de app is gelegd en momenteel voegen we steeds meer functies toe. Bij iedere feature die erbij komt, voeren we tests uit. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke app die gelanceerd wordt, zo sterk mogelijk en in het veld te gebruiken is. Onlangs hebben we de survey instellingen geïmplementeerd in UNI-Collect, deze worden momenteel getest door een aantal collega’s.


Verder werken we hard om order management toe te voegen aan deze nieuwe app. Hierdoor kun jij zelf een order plaatsen of je huidige bestelling inzien, direct je UNI-Cloud & Support direct verlengen én met 1 account je bestellingen en UNI-Cloud account beheren. Handig!

Talen toevoegen, Duits

Wanneer jij inmeet in verschillende landen of collega’s hebt die een andere taal spreken dan jijzelf, ben je vast al bekend met de meerdere talen in onze software. Binnenkort wordt Duits toegevoegd en kunnen ook mensen die dat als moedertaal hebben, gemakkelijk de stappen voor succesvol inmeten zetten.

Voortdurende verbeteringen

Bugs verhelpen, bestaande inmeetmogelijkheden en uitbreiden en jou een compleet mogelijke inmeetervaring geven. Naast bovenstaande en andere werkzaamheden, zijn dit 3 voortdurende taken die wij heel serieus nemen.


Zo serieus dat we onlangs hebben besloten om structureel één developer toe te wijzen als UNI-Support ondersteuning. Wanneer een UNI user met een zeer specifieke vraag of probleem belt en ons supportteam geen direct antwoord heeft, kunnen zij vertrouwen op de kennis van één van onze developers om hen verder te helpen. Hij of zij kan nog meer ‘achter de schermen’ kijken en is misschien wel betrokken geweest bij het ontwikkelen van die functie, pagina of proces. De oplossing is daardoor vaak sneller gevonden. Zo breiden we ook UNI-Support uit voor je!

Welke stappen moet jij zetten?

Niet veel, als we heel eerlijk tegen je zijn. Alle updates zijn gedaan
automatisch en terwijl u in het veld aan het meten bent of taken aan het voorbereiden bent op kantoor. Het kan nodig zijn om je UNI-GR1 uit en weer aan te zetten, maar alleen als de update onverwacht stopt. Nadat u hem weer hebt ingeschakeld, kunt u aan de slag.

Meer release-updates komen eraan

Er komen veel nieuwe releases aan, waaronder uitbreiding van de mogelijkheden voor het in kaart brengen en bewerken van UNI-Cloud-projecten, nieuwe talen, extra coördinaatsystemen en extra opties voor lagen en functies. Meer hierover in de nieuwe release-updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op 21 juli

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.