Meteen naar de inhoud

Belangrijke marXact-updates op komst

  • 6 min read

Release Update – July 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

As a UNI user, we want to help you to get the most out of your receiver. We hereby send you the Release Update mail for June, and tell you everything about the features and improvements that become available during this month.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden, handig verzameld in één uitgebreide mailing, en op maandelijkse basis. In deze mailings vertellen we wat er mogelijk wordt en welke verbeteringen al zijn doorgevoerd.

We combine the (start of) new features in monthly updates: these Release Updates mailings. In this edition, you can read more about major updates we are working on: machine control and UNI-Collect. We also tell you which language will be added to the UNI-Solutions next. We conclude with the importance of implementing structural improvements and how our developers support our UNI-Support team – and therefore you.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Drinks op July 21st – in two days.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

Meer moeite voor machinebesturing

In the Release Update of June, we mentioned machine control with marXact already. At the moment, we have built a strong foundation and are moving from a stable and fluid concept to the real machine control that you can use. This will take some time and effort, but we’ll be more than happy to show it to you soon.


Deze zomer organiseren wij een Sneak Preview Event waar wij meer vertellen over de mogelijkheden die centimeter nauwkeurig inmeten én machine control jou bieden! Hiervoor worden gerichte uitnodigingen verstuurd naar organisaties die al eerder interesse hebben getoond. Wil jij hier ook graag bij zijn of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar sales@marxact.com en we komen bij je terug!

De UNI-Collect update

Creating the UNI-Collect surveying app is a precious thing. A great development in which we are happy to invest a lot of time and energy, but something that is not ready 1-2-3. We’ve written about this before, so it’s good to give you a summary update in this Release Update.


De basis voor de app is gelegd en momenteel voegen we steeds meer functies toe. Bij iedere feature die erbij komt, voeren we tests uit. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke app die gelanceerd wordt, zo sterk mogelijk en in het veld te gebruiken is. Onlangs hebben we de survey instellingen geïmplementeerd in UNI-Collect, deze worden momenteel getest door een aantal collega’s.


Verder werken we hard om order management toe te voegen aan deze nieuwe app. Hierdoor kun jij zelf een order plaatsen of je huidige bestelling inzien, direct je UNI-Cloud & Support direct verlengen én met 1 account je bestellingen en UNI-Cloud account beheren. Handig!

Talen toevoegen, Duits

Wanneer jij inmeet in verschillende landen of collega’s hebt die een andere taal spreken dan jijzelf, ben je vast al bekend met de meerdere talen in onze software. Binnenkort wordt Duits toegevoegd en kunnen ook mensen die dat als moedertaal hebben, gemakkelijk de stappen voor succesvol inmeten zetten.

Voortdurende verbeteringen

Bugs verhelpen, bestaande inmeetmogelijkheden en uitbreiden en jou een compleet mogelijke inmeetervaring geven. Naast bovenstaande en andere werkzaamheden, zijn dit 3 voortdurende taken die wij heel serieus nemen.


Zo serieus dat we onlangs hebben besloten om structureel één developer toe te wijzen als UNI-Support ondersteuning. Wanneer een UNI user met een zeer specifieke vraag of probleem belt en ons supportteam geen direct antwoord heeft, kunnen zij vertrouwen op de kennis van één van onze developers om hen verder te helpen. Hij of zij kan nog meer ‘achter de schermen’ kijken en is misschien wel betrokken geweest bij het ontwikkelen van die functie, pagina of proces. De oplossing is daardoor vaak sneller gevonden. Zo breiden we ook UNI-Support uit voor je!

Welke stappen moet jij zetten?

Not a lot, if we are completely honest with you. All updates are done
automatically and while you are out surveying in the field or preparing tasks in the office. You might need to turn your UNI-GR1 off and on again, but only when the update stops unexpectedly. After turning it on again, you are good to go.

More Release Updates coming up

So many new releases are coming, including expanding the UNI-Cloud project surveying and editing capabilities, new languages, additional coordinate systems, and additional options for layers and features. More on this in new Release Updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op July 21st

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.