Meteen naar de inhoud

Machinebesturing met marXact!

  • 6 min read

Release Update – Juni 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

As a UNI user, we want to help you to get the most out of your receiver. We hereby send you the Release Update mail for June, and tell you everything about the features and improvements that become available during this month.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden, handig verzameld in één uitgebreide mailing, en op maandelijkse basis. In deze mailings vertellen we wat er mogelijk wordt en welke verbeteringen al zijn doorgevoerd.

We combine the (start of) new features in monthly updates: these Release Updates blogs. This time, we look at the successful first tests for machine control and what benefit you get from starting up your UNI-GR1 faster. We also zoom in on the new UNI-Cloud app and steps we take to structurally improve your surveying experience.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Drinks op July 21st.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

First tests for machine control

In an earlier Release Update, we already mentioned that we are working on machine control. You can easily create a height polygon and calculate how many cubic meters of sand you can dig away. You load a model into your surveying software and then excavate it using GIS support. This support is provided by 2 UNI-GR1s mounted on the machine, on both sides of the bucket. Centimetre accurate, with self-created data and therefore, exactly what you need.


Deze zomer organiseren wij een Sneak Preview Event waar wij meer vertellen over de mogelijkheden die centimeter nauwkeurig inmeten én machine control jou bieden! Hiervoor worden gerichte uitnodigingen verstuurd naar organisaties die al eerder interesse hebben getoond. Wil jij hier ook graag bij zijn of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar sales@marxact.com and we’ll get back to you!

Import preview

De import preview komt eraan! Dankzij deze handige nieuwe functie kun jij zien hoe de import van jouw data er uit komt te zien, nog voordat je deze start. Door dit voorproefje zie je direct of je data goed en volledig ingeladen kan worden, misschien zie je wel dat je een punt of lijn mist om het geheel compleet te maken.


Door deze handige nieuwe mogelijkheid werk je voortaan efficiënter en productiever, je weet immers al of je data compleet is voor je importeert! Deze functie bevindt zich momenteel in het laatste deel van onze testomgeving en wordt binnenkort gereleaset.

Een snellere start

Een paar dagen geleden hebben we de nieuwste UNI-Connect versie gereleaset. Door deze nieuwe versie start jouw UNI-GR1 tot wel 60 seconden sneller op! 60, een hele minuut dus!


Sneller opstarten is een enorme verbetering van je werkproces, je bent eerder tot inmeten in staat en wordt daardoor efficiënter en productiever dan ooit! Helemaal gratis, precies zoals je gewend bent van ons.

Nieuwe UI/UX UNI-Cloud

Er komt een nieuwe user interface voor UNI-Cloud, waardoor jij hier nog sneller vertrouwd mee raakt en gemakkelijk inmeet. Een grote taak die wij hebben verdeeld in kleinere delen. Inmiddels zijn we aanbeland bij het toevoegen van de laatste logica functies en functionaliteiten aan deze interface.


We will also extensively test, adjust, and finalize these additions before you get access to them. That gives us the best chance of success and you a smooth transition. You can read more about the release date in a next Release Update edition.

Stabiliteit en structurele verbeteringen

We already wrote about it in the introduction to this Release Update: steps we take to structurally improve your surveying experience. Every month we spend time fixing bugs, improving stability, and adding small improvements. That can be a new coordinate system, a small addition to an existing function, but also something behind the scenes. All these activities and improvements are also intended to structurally offer you an even better experience.

Welke stappen moet jij zetten?

Niet veel, om het makkelijk te houden. Alle updates worden automatisch uitgevoerd terwijl je in het veld bent. Het kan zijn dat je jouw UNI-GR1 uit- en weer in moet schakelen, maar alleen als de update onverwachts stopt. Nadat je deze weer hebt aangezet, ben je klaar om (verder) te gaan met inmeten.

Komende release updates

So many new releases are coming, including expanding the UNI-Cloud project measurement and editing capabilities, the previously announced UNI-Collect survey app, and machine control capabilities. More on this in new Release Updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op July 21st

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.