Ga naar de inhoud

Machinebesturing met marXact!

  • 6 min read

Release-update - Juni 2022

Dit is een marXact maandelijkse update voor onze klanten!

Hoi,

Als UNI-gebruiker willen we je helpen om het meeste uit je ontvanger te halen. Hierbij sturen we je de Release Update mail voor juni, waarin we je alles vertellen over de functies en verbeteringen die in deze maand beschikbaar komen.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies en mogelijkheden, handig verzameld in één uitgebreide mailing, en op maandelijkse basis. In deze mailings vertellen we wat er mogelijk wordt en welke verbeteringen al zijn doorgevoerd.

We bundelen de (start van) nieuwe functies in maandelijkse updates: deze Release Updates blogs. Deze keer kijken we naar de succesvolle eerste tests voor machinebesturing en welk voordeel je haalt uit het sneller opstarten van je UNI-GR1. Ook zoomen we in op de nieuwe UNI-Cloud app en stappen die we nemen om jouw landmeetervaring structureel te verbeteren.

Voel je vrij om deze e-mail door te sturen naar collega's die onderzoek doen met de UNI-GR1 en/of gegevens verwerken in de UNI-Cloud, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat komen gaat of zich kunnen inschrijven voor onze komende Demo Drinks op 21 juli.

Team marXact

marXact - marX uw Xact positie

+31 (0) 70 700 7917 - Raadpleeg de UNI-ondersteuning voor meer hulp. kennisbank

Eerste tests voor machinebesturing

In een eerdere Release Update hebben we al vermeld dat we werken aan machinebesturing. Je kunt eenvoudig een hoogtepolygoon maken en berekenen hoeveel kubieke meter zand je kunt afgraven. Je laadt een model in je landmeetkundige software en graaft het vervolgens uit met behulp van GIS-ondersteuning. Deze ondersteuning wordt geleverd door 2 UNI-GR1's die op de machine gemonteerd zijn, aan beide zijden van de bak. Op de centimeter nauwkeurig, met zelfgemaakte gegevens en dus precies wat u nodig hebt.


Deze zomer organiseren wij een Sneak Preview Event waar wij meer vertellen over de mogelijkheden die centimeter nauwkeurig inmeten én machine control jou bieden! Hiervoor worden gerichte uitnodigingen verstuurd naar organisaties die al eerder interesse hebben getoond. Wil jij hier ook graag bij zijn of heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail naar sales@marxact.com en we nemen contact met je op!

Voorbeeld importeren

De import preview komt eraan! Dankzij deze handige nieuwe functie kun jij zien hoe de import van jouw data er uit komt te zien, nog voordat je deze start. Door dit voorproefje zie je direct of je data goed en volledig ingeladen kan worden, misschien zie je wel dat je een punt of lijn mist om het geheel compleet te maken.


Door deze handige nieuwe mogelijkheid werk je voortaan efficiënter en productiever, je weet immers al of je data compleet is voor je importeert! Deze functie bevindt zich momenteel in het laatste deel van onze testomgeving en wordt binnenkort gereleaset.

Een snellere start

Een paar dagen geleden hebben we de nieuwste UNI-Connect versie gereleaset. Door deze nieuwe versie start jouw UNI-GR1 tot wel 60 seconden sneller op! 60, een hele minuut dus!


Sneller opstarten is een enorme verbetering van je werkproces, je bent eerder tot inmeten in staat en wordt daardoor efficiënter en productiever dan ooit! Helemaal gratis, precies zoals je gewend bent van ons.

Nieuwe UI/UX UNI-Cloud

Er komt een nieuwe user interface voor UNI-Cloud, waardoor jij hier nog sneller vertrouwd mee raakt en gemakkelijk inmeet. Een grote taak die wij hebben verdeeld in kleinere delen. Inmiddels zijn we aanbeland bij het toevoegen van de laatste logica functies en functionaliteiten aan deze interface.


We zullen deze toevoegingen ook uitgebreid testen, aanpassen en afronden voordat je er toegang toe krijgt. Dat geeft ons de beste kans op succes en jou een soepele overgang. Je kunt meer lezen over de releasedatum in een volgende Release Update editie.

Stabiliteit en structurele verbeteringen

We schreven er al over in de inleiding van deze Release Update: stappen die we nemen om uw landmeetervaring structureel te verbeteren. Elke maand besteden we tijd aan het oplossen van bugs, het verbeteren van de stabiliteit en het toevoegen van kleine verbeteringen. Dat kan een nieuw coördinatensysteem zijn, een kleine toevoeging aan een bestaande functie, maar ook iets achter de schermen. Al deze activiteiten en verbeteringen zijn ook bedoeld om je structureel een nog betere ervaring te bieden.

Welke stappen moet jij zetten?

Niet veel, om het makkelijk te houden. Alle updates worden automatisch uitgevoerd terwijl je in het veld bent. Het kan zijn dat je jouw UNI-GR1 uit- en weer in moet schakelen, maar alleen als de update onverwachts stopt. Nadat je deze weer hebt aangezet, ben je klaar om (verder) te gaan met inmeten.

Komende release updates

Er komen veel nieuwe releases aan, waaronder de uitbreiding van de UNI-Cloud project meet- en bewerkingsmogelijkheden, de eerder aangekondigde UNI-Collect survey app en machinebesturingsmogelijkheden. Meer hierover in de nieuwe Release Updates!

Volgende maand sturen we je een nieuwe e-mail vol informatie over nieuwe functies en verbeteringen, zodat jij ook optimaal kunt profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.

UNI-ondersteuning

Zoals altijd, kun je op onze hulp rekenen wanneer je het dan ook nodig hebt. Bel ons via +31 (0) 70 700 7917 wanneer je UNI-Support gebruikt en/of de uitgebreide kennisbank voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Demo Drinks! Ons kenmerkende evenement is terug en we kunnen je alles over deze nieuwe functies persoonlijk leren op 21 juli

© 2022 marXact B.V.

Volg ons op sociale media:
Facebook – Google – Instagram – LinkedIn – YouTube

nl_NL

Ga je nu al weg? Waarom zou je alle informatie missen? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij maken een datum en tijd voor uw gratis telefoongesprek van 15 minuten met een expert op het gebied van digitale landmeetkunde. Geen verplichtingen!

Projectvoorbeeld downloaden

Vul uw gegevens in en klik op verzenden om doorgestuurd te worden naar de downloadpagina van de AutoCAD-tekening, het CSV-bestand of het PDF-rapport met voorbeelden van uw onderzoeksgegevens.