Meteen naar de inhoud

Heijmans en de UNI!

  • 2 min read

Meten in open geul en iedereen in je team het werk laten meten. Het is waar de infra- en bouwwereld om schreeuwt en met de UNI-GR1; Heijmans is in staat om het te doen!

En wie kan je beter vertellen hoe ze het doen, dan de hoofd landmeter zelf? Bekijk de video;

Heijmans kiest software die past bij de behoeften van de gebruiker

Zoals John Reekers in de video uitlegt, is het hun bedoeling om iedereen bij Heijmansof dat nu een grondwerker, monteur, de aannemer of een werkvoorbereider is, te laten werken met de UNI. Dat betekent dat de UNI een essentieel onderdeel van hun metingen is.

De UNI sluit aan op een groot aantal softwarepakketten en in dit geval, Heijmans verbindt de UNI via Bluetooth met MicroSurvey FieldGenius. Dit is de keuze voor de meer geavanceerde landmeter binnen het bedrijf. Hij kan de UNI gebruiken met de volledige set van tools die hij gewend is, terwijl hij in een bekende softwareomgeving blijft voor al het inmeet- uizetwerk en meer.

Tegelijkertijd, nu Heijmans Infrakit gebruikt,kunnen ze de UNI gebruiken voor eenvoudige metingen. Infrakit Zorg ervoor dat iedereen in het bedrijf altijd op de hoogte kan zijn van het laatste werk.

We zijn er trots op dat de UNI ten volle wordt benut en wij zijn blij te kunnen aankondigen dat meer gebruikers profiteren van in de toekomst vrij gegeven integraties. Heijmans Bijvoorbeeld met MyCumulus waar we een complete UNI-Cloud API-gebaseerde integratie creëren. Met die integratie kunnen gebruikers met eenvoudige formulieren zelf meten. Door centimeter nauwkeurige geodata toe te voegen aan op maat gemaakte formulieren en tegelijkertijd de positie te valideren, kan iedereen ermee aan de slag!

Voor het geval je direct aan de slag wilt; bestel de UNI voor 13.00 uur en het wordt nog dezelfde dag naar je verzonden!

nl_NL

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.