Hoe exporteer ik DXF / CSV bestanden en open ik deze op een ander device?

Open het project

Voordat je een DXF / CSV-bestand naar je desktopcomputer kunt exporteren, moet er een project zijn met gegevens (punten, polylijnen, polygonen enz.) die kunnen worden geëxporteerd. Wanneer je een project hebt gemaakt met surveyed points. Je moet het project open hebben staan ​​en daarna op de drie punten in de werkbalk binnen het project drukken. Je ziet een venster verschijnen, zoals hieronder, waar je “Import” en “Export“ ziet.

Wanneer je op export hebt gedrukt, kies je de bestandsnaam. Dit kan alles zijn wat je wilt, maar dit is standaard de naam van het project.

DXF of CSV?

Onder "Formaat" selecteer je welk bestandstype je wil exporteren, dit kan DXF of CSV zijn. Een DXF kan alleen naar de UNI-Cloud worden geëxporteerd, CSV kan zowel naar de UNI-Cloud als naar de SD-kaart worden geëxporteerd.

CSV geeft alle onderzoeksgegevens weer in door komma's gescheiden waarden, DXF leidt tot een tekening die klaar is voor AutoCAD. Alle informatie in de lagen die je hebt gebruikt en, optioneel, de hoogte, punt-ID's en kenmerken in het label.

Waar sla je je bestand op?

Wanneer je ervoor kiest bestanden op de SD-kaart op te slaan, If you choose to save your file on the SD-Card, you can verwijder je de Micro SD-Card uit de UNI-GR1 nadat je deze hebt uitgezet en geopend met een willekeurig apparaat vergelijkbaar met een SD-kaart. Wanneer je kiest voor het exporteren van het bestand naar de UNI-Cloud omgeving en op 'Opslaan' klikt, verschijnt een melding dat het bestand naar UNI-Cloud wordt verzonden. Zodra je een groen bevestigingsbericht ontvangt, kun je het bestand in de UNI-Cloud openen vanaf elk apparaat en overal ter wereld.

Je bestand wacht in de cloud

Als je het DXF of CSV bestand hebt geëxporteerd naar de UNI-Cloud, kun je het downloaden uit de UNI-Cloud omgeving downloaden door te gaan naar https://cloud.marxact.com. Log in met je inloggegevens en ga naar Logboeken. Hier vindt je alle geëxporteerde bestanden. Zoek (of filter) het bestand en download het door op het downloadpictogram te drukken, net als in onderstaande afbeelding. Na het downloaden kun je het bestand direct openen. Je kunt het DXF-bestand openen in AutoCAD en / of het CSV-bestand in Excel, ook kun je het bestand eenvoudig als bijlage toevoegen aan een e-mail met behulp van een e-mailprogramma en het naar een collega sturen. Handig als hij of zij heeft geen toegang tot de UNI-Cloud.

Last updated on 15/05/2020
1277 reads
How did you like this article?0100