Waarom zie ik "Geen APN" in mijn werkbalk?

Wanneer je "Geen APN" in de werkbalk ziet, betekent dit dat in de UNI-GR1 een SIM-kaart is geplaatst, maar dat de APN-instellingen nog geconfigureerd moeten worden om een ​​mobiele dataverbinding te krijgen.

De kans is groot dat je dit ziet, omdat instellingen zijn gereset, de simkaart is gewijzigd of het de eerste keer is dat deze kaart is ingevoerd. Om verbinding te maken met 3G internet, moet je de APN instellingen configureren. We raden aan ons artikel te lezen. Daarin lees je meer over het kiezen van de juiste instellingen voor de APN.

Last updated on 12/05/2020
940 reads