Wat is een APN en hoe configureer ik deze instelling?

Een APN is de naam van een gateway tussen een 3G-netwerk van het mobiele netwerk van je eigen provider en een ander computernetwerk: het openbare internet. APN staat voor Access Point Name. Wanneer we willen dat de UNI-GR1 een dataverbinding maakt, dient de APN te zijn geconfigureerd met de juiste instellingen. De ontvanger kan deze informatie lezen om een ​​IP-adres voor de UNI-GR1 te genereren. Alle complexe dingen worden aan de carrier-kant gedaan, je moet er alleen voor zorgen dat de instellingen goed zijn ingesteld.

Lees dit artikel over zelf instellen.

Last updated on 14/05/2020
977 reads