Wat vind ik in het UNI-Cloud Dashboard?

Je vindt de accountnaam en informatie over het abonnement in het dashboard van de UNI-Cloud . Er zijn 3 tellers die informatie geven over de logboeken, apparaten en de gebruikers die momenteel aan dat specifieke account zijn gekoppeld. De Logs zijn de projecten van de UNI-Connect Survey Tool die zijn omgezet in een DXF- of CSV-bestand en die vanuit de UNI-GR1 naar de cloud worden geëxporteerd. De teller Apparaten geeft het huidige aantal apparaten weer dat is verbonden met dat account (bedrijf). De teller van de gebruikers toont het aantal gebruikers dat is geregistreerd op dat (bedrijfs)account. Er is ook een live-kaart met de laatst bekende locatie van de UNI-GR1-apparaten op dat account.

Last updated on 18/06/2020
921 reads