Wat vind ik bij Algemene Instellingen?

Algemene instellingen geven alle informatie over de hardware in de UNI-GR1 zoals: SIM-kaartinformatie, hardwareversies, hardwareadressen en de modelnaam.

Het geeft je ook de mogelijkheid om de UNI-GR1 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Wanneer je een UNI-Cloud & Support abonnement hebt, raden wij het ten zeerste aan om UNI-Support te bellen voordat je de UNI-GR1 terugzet naar de fabrieksinstellingen. We kunnen je vast sneller helpen!

Last updated on 12/05/2020
185 reads
Hoe vond je dit artikel?0000
In This Article
No headers found ...