Wat zijn de Logs in mijn UNI-Cloud en wat kan ik ermee?

Misschien heb je de teller "Logs" al gezien in het UNI-Cloud dashboard. Om deze teller te kunnen zien, moet je ingelogd zijn op de UNI-Cloud met de inloggegevens, je kunt inloggen via https: // cloud.marxact.com . Als je alle huidige logboeken wil zien, klik je op Logs aan de linkerkant. In het nieuwe scherm zie je u alle huidige bestanden die momenteel worden geëxporteerd van de UNI-Connect Survey Tool naar de UNI-Cloud. Als je niet weet hoe je een project exporteert naar de UNI-Cloud, lees dan: Hoe kan ik DXF- / CSV-bestanden exporteren naar mijn desktopcomputer?

Wanneer je de logs voor je hebt, kan je deze bekijken, bewerken, verwijderen, markeren of downloaden.

Momenteel laat bekijken alleen de hard gecodeerde details van een bestand zien. Als je de DXF-tekening wil zien, moet je het bestand downloaden en direct in AutoCad of andere CAD-software laden.

Druk op de groene knop Edit om de huidige bestandsnaam te wijzigen in de gewenste bestandsnaam van het project.

Door op de rode knop Trash te drukken, verwijder je het bestand alleen uit de UNI-Cloud. Projecten in UNI-Connect worden niet beïnvloed door verwijdering in de UNI-Cloud.

Als je op de oranje knop Download drukt, downloadt je het bestand naar het huidige apparaat waarop je op dat moment werkt.

Wanneer je op de roze Envelop klikt, stelt je de logboekteller op dezelfde manier in als aanmelden bij UNI-Cloud en markeer je deze als zichtbaar / ongezien. Net zoals je een e-mail als ongelezen kunt instellen in het dashboard van e-mails binnen het e-mailprogramma.

Als je naar een bestand wilt zoeken, gebruik je het filter om de naam van het bestand (project) in te vullen dat je gemakkelijk tussen alle gemaakte logboeken wil vinden.

Last updated on 18/06/2020
752 leest
How did you like this article?0000

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.