Hoe start ik hulp op afstand?

Klik op “UNI-Cloud’ onder Instellingen in het UNI-Connect menu. Hier kun je zien of je bent verbonden met de UNI-Cloud. Wanneer je verbonden bent, zie je een groen vinkje. Ook zie je dan een groene knop om hulp op afstand te starten. Met hulp op afstand is het voor ons mogelijk om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt. Rechtstreeks van ons hoofdkantoor naar jouw apparaat.

Met een geldig UNI-Cloud & Support abonnement, kun je bellen met het UNI-Support-team terwijl je in het veld bent. Met ondersteuning op afstand is het voor ons mogelijk om je sneller van dienst te zijn bij het oplossen van problemen. We brengen je weer op het goede spoor en zorgen ervoor dat je kunt blijven werken!

Last updated on 05/01/2021
1025 reads