Meteen naar de inhoud

Nieuwe Werknemers - Februari

  • 7 min read

We kondigen deze maand met veel plezier twee nieuwe talenten aan die ons team komen versterken! Marketing en Development hebben er beide een nieuw gezicht bij gekregen. Blijf lezen voor een klein interview waar je Nikki en Kevin leert kennen!

Development

Nikki

Deze enthousiaste rocker heeft zich het coderen meester gemaakt en is bij ons Development team gekomen om ons opkomende project, de UNI-Collect app, te ondersteunen. Daarnaast gaat Nikki werken aan het blijvend verbeteren van de code en stabiliteit van de inmeet software. Zo blijven onze gebruikers genieten van updates en verbeterde prestaties. Dus, wie is Nikki? Laten we het vragen!

In vijf zinnen, wie ben jij?

Nikki:   "Ik heb me altijd geïnteresseerd in kunst én technologie, maar toen ik mijn muziekcarrière achterna ging, werd het lastig om iets met mijn passie voor technologie te doen. Toen ik mijn muzikale studie afrondde, besloot ik het roer om te gooien en en te bewijzen dat ik een software-ontwikkelaar zou kunnen worden via zelfstudie.

na een jaar zwoegen, ben ik mijn nieuwe professionele carrière begonnen als backend-developer. Mijn passie is mobile development, omdat dat de technische en artistieke aspecten van development mooi combineert. Ik blijf ook elke dag groeien in mijn vaardigheden."

Heb je interessante hobby's??

Nikki:   "Ik speel in twee bands genaamd VALENTINO en IDLE EYES. Het is moeilijk om de meeste moderne muziek in genres te plaatsen, maar het is erg door de jaren '80 geïnspireerd. Denk aan The Cure, The Smiths, dat soort muziek. Mijn hoofdinstrument is basgitaar. Voor IDLE EYES doe ik echter eigenlijk van alles, gezien het een tweeluik is dat wordt ondersteund door een hoop electronische tovenarij. Met VALENTINO zijn we momenteel ons eerste album aan het afronden, dus stay tuned!"

Waar ben je trots op?

Nikki:   "Dat ik tegen alle verwachtingen in coderen en ontwikkelen binnen een jaar aan zelfstudie heb kunnen leren. Ik ben de ladder opgeklommen en heb bewezen dat ik een goede developer ben. Dat heeft zich uitbetaald met mijn nieuwe uitdaging bij marXact! Ik ben trots op deze prestatie en kijk uit naar het verder bewandelen van dit pad."        

Wat ga je aan het team toevoegen?

Nikki:    "Twee extra handen aan boord! Mijn uitgebreide ervaring met Flutter en twee jaar backend ontwikkeling ga ik gebruiken om een veelzijdige toevoeging aan het dev-team van marXact te zijn. Ik ben enorm blij dat ik mijn droombaan als ontwikkelaar voor de UNI-Collect app heb gevonden bij marXact. Samen maken we de app een succes!"

Wat hoop je bij marXact te leren??

Nikki:   "Ik ben vastberaden om de uitgebreide kennis en ervaring bij marXact te gebruiken om mijn vaardigheden een boost te geven. Dit als een mobiel of Flutter ontwikkelaar, maar ook als een veelzijdige software ontwikkelaar in het algemeen. Ik vind het ook geweldig hoe vrijwel alles binnen marXact vanuit nul is opgebouwd. Ik vind het leuk om te leren over het proces achter die interne vormgeving en hoe we dat in de Wereld gaan lanceren."

Het ziet ernaar uit dat het Development team een geweldige toevoeging heeft om onze UNI-Collect tot een succes te brengen Nikki gaat ijverig aan de slag aan de code samen met onze andere vindingrijke ontwikkelaars. Wil het team nog wat kwijt?

Ishdeep, Software Ontwikkelaar"We heten Nikki een warm welkom bij het team! We zijn erg enthousiast dat Nikki ons gaat bijstaan bij het ontwikkelen van UNI-Collect. De rijke achtergrond als zelf-aangeleerde software ontwikkelaar met een opleiding in muziek is prachtig. We zijn er zeker van dat Nikki een uniek perspectief brengt en kunnen niet wachten om te zijn wat voor creaties daar uit gaan komen!"

Marketing

Kevin

Een nieuwe Marketing stagair is gearriveerd! Met zijn brede kennis en probleemopplossende manier van denken, gaat Kevin verscheidene taken op zich nemen, waaronder deze blog! Als hoofdproject gaat hij onderzoeken of marXact een nieuwe markt kan betreden. Als onderdeel van zijn afstudeerscriptie.

In vijf zinnen, wie ben jij?

Kevin: "Ik ben een Nederlands/Italiaanse International Business student met een major in Latijns-Amerika. Men omschrijft me als creatief, gepassioneerd, goedhartig en innovatief. Mijn eerdere ervaringen hebben mij volharderd gemaakt en ik ben altijd ijverig om meer te leren.

Mijn interesses liggen in geschiedenis, cultuur en bedrijfsontwikkeling, naast nog veel meer. Tijdens mijn studies en reizen heb ik een veelvoud aan talen geleerd, wat me vaak goed van pas komt in mijn carrière en leven."

Heb je interessante hobby's?

Kevin: "Ik heb een erg breed interesseveld; Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit zorgt er natuurlijk voor dat reizen hoog op mijn lijstje staat. Ik hou van wandelen door de natuur, maar ik kan net zoveel tijd doorbrengen bij het ontdekken van ruïnes, musea en restaurants in steden. Alhoewel niets een heerlijk dagje relaxen op een tropisch strand kan verslaan.

 

Ik omring me graag met vrienden om samen te praten, eten, feesten of films te kijken. Over films gesproken, Ik acteer ook! Ik heb in enkele amateur-theatervoorstellingen gespeeld en ben het vak sinds enkele jaren als hobby aan het ontdekken. Misschien zie je me ooit wel eens in het theater of op witte doek! Andere hobby's van me zijn onder andere koken (met name Italiaans) en gamen."

Waar ben je trots op?

Kevin: "Ik heb een aantal persoonlijke tegenslagen tijdens mijn leven overwonnen. Daar ben ik trots op en ik geloof dat ik daar een weerbaarder persoon door ben geworden. Ik ben ook trots op de veelzijdige vaardigheden die ik heb ontwikkeld."

Wat ga je aan het team toevoegen?

Kevin: "Ik heb eerder succesvol een Marketing- en HR stage afgerond en heb met een veelvoud aan achtergronden en talen gewerkt, vooral tijdens mijn tijd in Colombia. Ik heb daarnaast ook gewerkt in Sales en Klantenservice.

Mijn holistische manier van denken zal de Marketing activiteiten van marXact hopelijk helpen doorontwikkelen. Ik hoop idealiter ook onverkende aspecten van het bedrijf helpen op te zetten. Werk daargelaten, hoop ik dat mijn grote lach toe zal voegen aan de verwelkomende sfeer hier op het kantoor."

Wat hoop je bij marXact te leren?

Kevin: "MarXact zit in een compleet andere industrie dan waar ik eerder in heb gewerkt. Ik kijk ernaar uit om te leren hoe je zo'n inginieus product en service op de markt zet. Ik heb voornamelijk met business-to-cunsumer marketing en sales gewerkt, dus de verkoopswijze van business-to-business vind ik een interessante nieuwe tak om in te werken. Ook maakt dit tema gebruik van software wat ik nog niet eerder heb hoeven gebruiken. Dit is dus een geweldige kans om ze te leren gebruiken. Tot slot, kijk ik uit naar het aanleveren van een scriptie waar marXact iets aan heeft en ik mee af kan studeren."

Wil het team nog iets kwijt?

Nick, Marketing Werknemer: "Welkom aan boord Kevin! Ik ben blij dat we weer een frisse aanwinst bij de marketing afdeling hebben! Kevin gaat ons een nieuw perspectief bieden. Dit is wat ons bedrijf laat groeien! Ik hoop dat hij zich thuis voelt en een geweldige start heeft! Heel veel succes!"

Dat waren de nieuwe werknemers van deze maand! Als je ze ziet werken wanneer je marXact bezoekt, zeg ze dan gedag!

Kijk uit naar de volgende nieuwe inmeet helden die het team komen versterken! Wij zullen je op de hoogte houden in de volgende editie van deze blog. Voor ander nieuws, abonneer je op onze nieuwsbrief!

 

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.