Meteen naar de inhoud

Heb je Giuseppe en Tim al ontmoet?

  • 3 min read

Net voordat de feestelijke decembermaand begint, zijn onze eigen vieringen al begonnen! Deze maand vieren we dat Giuseppe en Tim lid zijn geworden van het marXact-team. Ze werken inmiddels bij verschillende afdelingen en hebben ook verschillende achtergronden, tijd om hen wat beter te leren kennen voordat hun werk jouw digitale inmeetervaring verbetert.

Zorg(zaam) en open

Giuseppe en Tim vertegenwoordigen verschillende achtergronden en werelden op verschillende manieren. Tim is Nederlander en lid geworden van ons UNI-Support team, terwijl Giuseppe is geboren in Italië en zijn programmeervaardigheden gebruikt op de afdeling Development.

Giuseppe: “Ik was verbaasd hoe open en vriendelijk iedereen is, hoe iedereen om elkaar en het werk geeft. Het is echt een open omgeving, vooral met alle verschillende nationaliteiten en culturen. Dat vind ik erg leuk."

“Ik zie dat net zo als Giuseppe”, zegt Tim. “Er is een tijd en plaats om met een collega over koetjes en kalfjes te praten, waardoor dit echt een familiesfeer krijgt. Echt open ja, daar ben ik het mee eens. Het is iets waar ik nog heel lang deel van uit hoop te maken."

Persoonlijke accenten

Tim: “Mijn doel hier is om mensen te helpen met centimeter nauwkeurig digitaal inmeten. Om hun vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden waardoor zij verder kunnen in het veld.”

“Ik ben net begonnen en gewend geraakt aan het team, het bedrijf en de producten, maar ik weet al wat ik wil bijdragen. Naast het ontwikkelen en implementeren van nieuwe functies, is dat het bedenken van slimme manieren om dit te doen”, zegt Giuseppe.

Geschreven werk

Dit is slechts een korte introductie en er is zoveel meer Giuseppe en Tim dan dit, maar dat is te veel om in één blog te passen. Vertrouw er gewoon op dat je hun geschreven werk snel genoeg ziet; Tim stuurt je een schriftelijk antwoord op je vraag en Giuseppe's werk in het schrijven van code wordt onderdeel van gloednieuwe functies. Houd deze twee en hun werk in de gaten!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.