Meteen naar de inhoud

De 4 nieuwe gezichten van marXact!

  • 5 min read

Stel je eens voor. Elke 6 maanden een frisse blik op het bedrijf. Iemand die zijn of haar mening durft te geven, de collega’s scherp houdt en graag wil leren. Wat is er nu beter dan zo’n persoon? Juist! 4 van zulke mensen! Elke 6 maanden bieden we bij marXact stagiaires de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. In ruil daarvoor helpen zij met het oplossen van een probleem, het aanreiken van vernieuwingen of het meewerken in de organisatie. Deze periode is natuurlijk geen uitzondering! Graag stellen we jullie voor aan de 4 nieuwe gezichten van marXact!

Alessandro

Als eerste, Alessandro. Hij zal de Sales gaan ondersteunen. “Tijdens mijn tijd bij marXact ga ik mij bezighouden met het ontwikkelen van een Market-entry strategie voor Spanje als afstudeeropdracht. Daarbij ondersteun ik het Sales team op elk vlak mogelijk!”

“Buiten kantooruren ben ik borrelend te vinden op Neude, feestend in Amsterdam of sportief op de squashbaan. Zo veel mogelijk activiteiten in een te kort weekend proppen is mijn meest kenmerkende hobby. Het plan voor komend jaar is om nog een verre reis (Zuid Amerika?) te maken en een Master toe te voegen aan mijn CV.”

Alessandro is inmiddels al helemaal op zijn gemak tussen zijn nieuwe collega’s. Tijd om onze volgende aanwinst voor te stellen! 

Alina

Alina! Welke omschrijving past het beste bij jou? “Ik zou mijzelf omschrijven als creatief, analytisch en doorzettend. Mijn doel bij marXact is de kennis die ik tijdens mijn opleiding opgedaan heb, toe te passen in de praktijk en om leuke creatieve projecten op te pakken. Ook zal ik in het kader van mijn afstudeerstage onderzoeken hoe marXact zich verder kan internationaliseren in de toekomst.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, het liefst met een leuk bord- of kaartspel erbij. Verder ben ik wandelend in de natuur te vinden of thuis terwijl ik muziek maak.”

Alina is al druk bezig met het verdiepen in de marketing en advertenties. Waar zou de volgende zich mee bezig gaan houden?

Jorn

Vervolgens hebben we Jorn! Waar ga jij je je de komende tijd mee bezig houden? “Naast dat ik mijn opdeling aan het afronden ben, ben ik mijzelf aan het oriënteren wat ik wil gaan doen als ik ben afgestudeerd. Natuurlijk ligt nu eerst de focus op marXact, de rest komt later wel. Ik zal veel aandacht besteden aan de opkomende beurzen en het netwerk van marXact. Natuurlijk is er ook ruimte voor een grapje tussendoor!”

“Ik begeef ik me graag onder de mensen, ik vermaak me vooral met de informele gesprekken, grappen en borrels na werktijd. Ik kan niet wachten tot ik alle party-tricks aan mijn nieuwe collega’s kan laten zien.”

Jorn heeft zijn plekje al goed gevonden binnen het team. Als laatste aanwinst: Maud!

Maud

“Lest best” luidt het spreekwoord, tijd voor je introductie Maud! “Dan stel ik mij graag even voor. Ik ben Maud en ik zal marXact ondersteunen bij de marketing. Mijn onderzoek gaat over de brand awareness van marXact en hoe ik deze kan verbeteren middels een onderbouwde marketingstrategie. Dus niet schrikken als je ons vaker voorbij ziet komen :).

Voor marketing heb ik een enorme passie net als voor piano spelen, hockeyen en mijn hond Austin. Persoonlijk hou van mijzelf ontwikkelen. Nieuwe hobby’s ontdekken in mijn vrije tijd is dus iets wat ik leuk vind. Hopelijk heb ik hier nog tijd voor komende maanden. En anders, heb ik het geluk dat mijn stage voelt als een hobby.

Dat we verschillen van elkaar, hebben we gemeen!

Dat ze alle 4 individueel van elkaar verschillen, dat is duidelijk! Daarom sluiten ze ook goed aan bij de rest van het team. Als je ons al een tijdje volgt, heb je kunnen zien dat ons team ontzettend divers is. Door met een divers team en diverse klanten te werken, vul je elkaar aan op de zwakke punten en leer je van elkaar op de sterke punten. Niet alleen zullen Alessandro, Alina, Jorn en Maud genoeg leren binnen het bedrijf, het bedrijf zal ook van hen leren.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.