Meteen naar de inhoud

Bezoek marXact tijdens bauma 2022!

  • 3 min read

marXact zal aanwezig zijn en exposeren op bauma 2022 in München, Duitsland! Met digitalisering en duurzaamheid als pijlers voor toekomstige bouwwerken, zijn we erg enthousiast om bezoekers te laten zien hoe digitaal inmeten die twee combineert!

Wereldpremière

bauma 2022 nadert al snel, met nog maar een paar maanden te gaan. Het evenement vindt plaats van 24-30 oktober in München, Duitsland. Het marXact standnummer is 1013/4 en hier laten we jou helemaal kennismaken met digitaal inmeten en de voordelen ervan. We kijken er vooral naar uit om je nieuwe inmeet- en werkprocesmogelijkheden te laten zien, waarvan sommige hun wereldpremière zullen beleven op dit evenement.

“We werken heel hard aan het creëren van nieuwe en het uitbreiden van bestaande digitale inmeetoplossingen, welke tijdens bauma worden getoond. Dit is erg spannend voor ons én voor de markt, omdat digitaal inmeten hierdoor veel toegankelijker en beheersbaarder wordt voor bedrijven van verschillende groottes. Ik kijk er ook naar uit om oude vrienden uit de industrie weer te zien. We kunnen elkaar eindelijk weer in het zien, het is tijd om bij te praten en te bespreken hoe we gezamenlijk de industrie vooruit kunnen helpen”, zegt Tommy van der Heijden, CEO van marXact.

bauma's thema's

Naast onze eigen interesses en gepresenteerde producten, kijken wij uit naar het ondersteunende programma van bauma. Dat programma is opgebouwd rond de volgende vijf thema’s:

  • Bouwmethoden en -materialen van morgen
  • De weg naar autonome machines
  • Mijnbouw: duurzaam, efficiënt en betrouwbaar
  • De digitale bouwplaats
  • De weg naar Zero Emission

Regio’s en landen

Rody Duisters, International Expansion Executive: “marXact heeft gebruikers in steeds meer regio's en landen die succesvol werken en daardoor bewijzen dat zelf digitaal inmeten geen grenzen kent. Het is tijd om de bouwsector nogmaals te laten zien dat dat kan, wij zijn er klaar voor!”

Toegang

Bestel je tickets voor bauma 2022 en kom langs bij stand 1013/4 om Hallo, Hi of Guten Tag te zeggen!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.