Meteen naar de inhoud

marXact op INTERGEO 2022!

  • 2 min read

We zijn blij om aan te kondigen dat we aanwezig zijn op INTERGEO 2022! Je bezoekt de marXact stand van 18-20 oktober in Essen, Duitsland. Met ‘Inspiration for a smarter World’ als overkoepelend thema voor de conferentie, hebben we er vertrouwen in dat wij hieraan bijdragen dankzij gemakkelijk digitaal inmeten.

Inmeetvrienden (opnieuw) ontmoeten

Met nog maar 3 maanden tot de start van deze driedaagse beurs, zijn onze voorbereidingen in volle gang. Zoals je van ons gewend bent, laten wij je (weer) kennismaken met de mogelijkheden die zelf digitaal inmeten bieden.

“Deze INTERGEO stelt ons in staat om inmeetvrienden (opnieuw) te ontmoeten, zelfs weer fysiek deze keer! Na digitale evenementen is het fijn om elkaar weer te zien. De geo-industrie is de afgelopen jaren veranderd en blijft zich ook in de toekomst ontwikkelen. Het draait bij dit soort evenementen om dat open gesprek voeren, bespreken waar we krachten kunnen bundelen om de industrie verder te helpen”, zegt Tommy van der Heijden, CEO van marXact.

Regio’s en landen

Rody Duisters is de International Expansion Executive bij marXact: “Hoewel we van oorsprong een Nederlands bedrijf zijn en als eerst die markt betraden, hebben daarna zoveel landen bij ons aangeklopt. Door onze oplossingen voor digitaal inmeten te demonstreren op een internationaal evenement zo groot als INTERGEO, laten we bezoekers zien wat de voordelen zijn in hun eigen regio('s) en landen!”

Toegang

Bestel hier je tickets voor INTERGEO 2022 en kom zeker langs bij de marXact stand, nummer E3.098!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.