Meteen naar de inhoud

Een demo digitaal inmeten op de ‘marXact manier’

  • 3 min read

Wanneer je ons al langer volgt en eerder blogs en artikelen hebt gelezen, weet je vast al dat wij graag langskomen voor een demonstratie digitaal inmeten. Geheel vrijblijvend en op locatie. Een afspraak waarin we je de volledige inmeetervaring bieden op een plek die daadwerkelijk past bij jouw werkzaamheden. Maar wat kun je eigenlijk verwachten van zo’n demonstratie? We vroegen het Jürgen en Mustafa, onze collega’s die langs komen bij je.

Een demo digitaal inmeten

“Tijdens een demonstratie digitaal inmeten komt iemand van marXact naar jouw voorkeurslocatie en laat je het hele proces zien. Zelf ervaren eigenlijk. Van een project aanmaken met de juiste instellingen, tot aan punten en lijnen inmeten en data-export naar een online cloud omgeving. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden van onze totaaloplossing en wat deze voor jou doet”, vertelt Jürgen.

De complete ervaring

Voor Mustafa is het van belang dat deelnemers de complete inmeetervaring krijgen. “Wanneer iemand een demo aanvraagt bij ons, weet hij of zij al wat voor werkzaamheden zij er mee willen uitvoeren. Die ideeën hoeven wij daardoor eigenlijk niet aan te dragen, hoewel we altijd mee willen denken over het uitbreiden van hun diensten. Hierdoor kunnen Jürgen en ik ons concentreren op het beleven van het hele proces. Niet alleen hoe makkelijk inmeten of een project voorbereiden is, maar voornamelijk hoe léuk zelf aan de slag gaan is. Hoeveel plezier het geeft om direct resultaat van je werk te zien, door te kijken naar je zelf ingemeten punten op je scherm en vormen te zien ontstaan. Je leert een nieuwe vaardigheid wat je werk gevarieerder maakt, dat is het plezier wat ik mee wil geven op locatie!”

Tips voor de demo

Beide heren hebben nog wat tips voor je, zodat jij het meeste haalt uit jouw aangevraagde demonstratie:

  • Bedenk waar je de afspraak plaats laat vinden. Kies een plek die representatief is voor jouw werk(zaamheden);
  • Kies voor deelnemers die daadwerkelijk gaan inmeten na aankoop, het is van belang dat zij de stappen direct onder de knie krijgen;
  • Wanneer je jouw tekening met punten in onze software wil zien, stuur deze een aantal dagen van tevoren toe;
  • Maak een lijst met vragen die je ons wil stellen tijdens het bezoek, zo weet je zeker dat je alle antwoorden krijgt die je nodig hebt.

Plan jouw demo

Nu weet je alles over de demonstraties die wij geven, nu is het tijd om een eigen afspraak in te plannen. Jürgen en Mustafa komen graag bij je langs voor een demo op locatie!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.