Meteen naar de inhoud

Eerste evenementen van 2022

  • 4 min read

Na een tijd stil te hebben gezeten, waren we dit jaar met veel enthousiasme weer aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs, De GOConnectIT klantendag en de Infra Relatiedagen. Het was een waar genot om weer met een stand klaar te staan om bezoekers te ontvangen die worden geïnformeerd over de nieuwste producten en diensten, trends en ontwikkelingen binnen verschillende branches.

Met ruim 16.000 bezoekers en 360 exposanten per evenement waren dit dé netwerkmomenten om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. In de volgende paragraven lees je meer over onze ervaring.

De Groene Sector Vakbeurs

Met jaarlijks 15.000 hoveniers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening en groot groenvoorzieners was het dit jaar een groot succes. We hebben nieuwe mensen ontmoet, kennis en inspiratie op gedaan op het gebied van de nieuwste machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche. Claudette stagiaire bij marXact: ‘Met het waterplein, het aquarium en de wedstrijd tuin aanleggen was de beurs een waar spektakel. Dit was een mooie start van het beursseizoen. Het was interessant voor marXact om voor het eerst aanwezig te zijn op de Groene Sector Vakbeurs. rondom het onderwerp konden beantwoorden.’

De GOConnectIT klantendag

De GOConnectIT klantendag had als thema; de toekomst rondom Infra en de GOConnectIT innovaties die in het verschiet lagen. Er werd bijvoorbeeld gesproken over toepassingen van GOConnectIT technologie in relatie met de doelstellingen die gezet zijn door de regering voor 2030. Wij als marXact waren erbij omdat we veel overlap hebben in relaties en potentiële klanten, daarnaast wilde we laten zien hoe ons product goed van toepassing is voor deze sector.

Om dit te demonstreren verzorgden wij een interactief programma, waarbij deelnemers in een rechte lijn 4 punten moesten meten. De snelste van de ochtendgroep en de snelste van de middag groep verdiende een mooie Bol.com voucher als beloning.

De reacties waren positief, waarbij de meeste verbaasd waren over hoe gemakkelijk en snel met ons product een accurate meting te realiseren was. Het was een gezellige dag, met veel informatie over de toekomst in de kabel en leidingsector. En hebben wij goed laten zien waarom ons product naadloos aansluit bij de werkzaamheden van deze sector. 

Infra Relatiedagen

Rody Duisters, internationaal georiënteerde collega bij marXact deelt het volgende: ‘De Infra Relatiedagen 2022 waren erg succesvol. Prettig om na een lange periode weer in direct contact met onze doelgroep te komen. We hebben veel mensen gesproken en kennis laten maken met het gemak van zelf digitaal inmeten. Een beurs die niet alleen geschikt is om met de doelgroep in contact te komen maar ook om mijn netwerk uit te breiden. Ik kijk erg uit naar volgend jaar en ik heb er zin in!’

Al met al was dit de ultieme gelegenheid om in een informele setting bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Kon je er niet bij zijn? Geen zorgen! Je vindt ons verder nog op:

Houd de website goed in de gaten voor de meest actuele updates. 

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.