Meteen naar de inhoud

Claudette en Sander zijn deel van het marXact team!

  • 2 min read

Zoals je misschien eerder al hebt gelezen, hechten wij veel waarde aan educatie. Die van ons, die van jou en die van mensen die binnenkort op de arbeidsmarkt komen. Daarom stellen we je graag voor aan onze twee nieuwe collega's Claudette Kirunda en Sander Westerveld, die beiden marXact hebben gekozen voor hun stage! Zullen we ze iets beter leren kennen, ja?

Mevrouw Marketing

Claudette komt ons marketingteam versterken tijdens haar afstudeerstage, waar ze naast het schrijven van een scriptie ook gemakkelijk en betaalbaar digitaal inmeten nog beter op de kaart zet. “Mijn doel is om mezelf te ontwikkelen als marketeer, meer ervaring op te doen op dat gebied. Het kiezen van de juiste foto's per kanaal – of het organiseren van eigen photo shoots – en het verbeteren van mijn schrijfvaardigheid. marXact heeft zo'n andere manier van communiceren en die wil ik mij eigen maken!”

Sander bij Sales

Sander werd onderdeel van ons Sales team en wil zo waardevolle werkervaring opdoen. Hij studeert Bedrijfseconomie en wil graag 'de echte wereld' ervaren waar hij op school over leert. “Ik kijk er het meest naar uit om meer te leren over sales in alle vormen. Over hoe het is om telefonisch of per e-mail vragen te beantwoorden, demo's bij te wonen van mijn nieuwe collega's en te leren van hun werkwijze, en gewoon de algehele ervaring!”

Nieuwe inzichten

Zoals we in de introductie al zeiden, is onderwijs erg belangrijk voor ons. “Dat merk ik, zowel offline als online. Ja, we hebben er een aantal weken geleden een blog over gepubliceerd, maar stagiaires komen hier wel echt in contact met onze klanten, partners en andere partijen. Het maakt hun beleving ‘echter’, iets waar we altijd naar streven. Tegelijkertijd geven deze contactmomenten en de kennis die zij opdoen ons weer nieuwe inzichten over ons bedrijf en UNI-Solutions. Uiteindelijk leidt dat tot zinvolle bijdragen terwijl ze hier zijn, zoals een stage hoort te zijn!”, zegt onze Marketing Manager, Jeroen Methorst.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.