Meteen naar de inhoud

Kristina’s eerste jaar bij marXact!

  • 2 min read

We vierden niet alleen het nieuwe jaar begin januari, het was ook het eerste werkjubileum van Kristina Parsehyan! Kristina richt zich op het ontwikkelen van de best mogelijke user experience en interface van onze UNI-Solutions. Tijd om haar te vragen naar haar eigen ervaring met het marXact team!

Vrienden en vriendelijk

Kristina: “Wat ik leuk vind aan het werk hier, is dat we zo'n vriendelijke sfeer hebben. marXact is een leuk bedrijf met leuke collega's, het is meer zo dat zij vrienden worden die je op het werk maakt. We zijn allemaal heel verschillend in dit snelgroeiende team, maar hebben één ding gemeen: we werken allemaal samen om onze doelen te bereiken.

Onze doelen zijn altijd ontworpen om digitaal inmeten zo gemakkelijk mogelijk te maken, vooral voor mensen die geen eerdere ervaring hebben. Daarom besteed ik de meeste tijd aan de gebruikersinterface en de experience, want dat maakt je werkproces echt soepeler.”

Nieuwe cloud app

“Ik ben erg blij dat we een nieuwe cloud app en inmeetapp ontwikkelen die klanten gemakkelijk kunnen gebruiken. Ik werk er hard aan om het ontwerp zo te maken dat het niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar er ook nog eens geweldig uitziet! Voordat ik vooral aan die taak werkte, loste ik bug fixes op om het inmeetproces te verbeteren en heb ik enkele functies gemaakt, zoals de GeoJSON-export voor API-gebruikers. Maar de gebruikerservaring en interface is en blijft mijn belangrijkste focus.”

Nederlandse start-up omgeving

Kristina heeft het afgelopen jaar ook iets over Nederlandse bedrijven geleerd. “Het is gek hoeveel Nederlandse start-ups er zijn! Ik heb het gevoel dat er in Nederland een goede omgeving is om een eigen bedrijf te starten, met veel goed opgeleide en intelligente mensen die hun doelen willen bereiken. Ik ben gewoon blij om deel uit te maken van één die daarin slaagt: marXact!”

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.