Meteen naar de inhoud

Menora Developments behaalt nauwkeurigheid in Australië

  • 3 min gelezen

Het behalen van nauwkeurigheid is essentieel om resultaten te krijgen die zo precies zijn als jij nodig hebt voor een specifiek project. Digitaal inmeten helpt je daarbij, omdat je zo het proces in eigen handen hebt van begin tot eind. Peter Burke van Menora Developments Pty Ltd weet daar alles van, omdat hij regelmatig nauwkeurigheid bereikt met behulp van onze UNI-GR1 GNSS ontvanger in Australië.

Een fix verkrijgen

Peter: “We gebruiken onze marXact UNI-GR1 nu ruim een jaar op onze grondexploitatiesite aan de Gold Coast in Queensland, Australië. Omdat we enigszins ver verwijderd zijn van de hoofdmarkt en het servicegebied van marXact, hebben we een lokale NTRIP-correctieservice gebruikt om ons in staat te stellen punten te inspecteren en uit te zetten onder RTK-omstandigheden. De UNI heeft vrij snel een fix op onze locatie kunnen krijgen en verbindt zich goed met ons lokale NTRIP-mountpoint, zodat de RTK-correcties gemakkelijk kunnen worden gebruikt.”

Aanvragen en zorgdragen

Tommy van der Heijden, medeoprichter en CEO van marXact: “Dat Peter met onze apparatuur aan het werk is, betekent veel voor ons. Australië valt buiten ons gebruikelijke aandachtsgebied aan landen, het ligt zelfs in een andere tijdzone. Het is mooi om te zien dat onze inspanningen met en voor hem bijvoorbeeld resulteren in een quick fix. We hebben een geweldige werkrelatie. Wanneer Peter een vraag of verzoek heeft, neemt hij contact met ons op en wij kunnen hetzelfde doen. Als marXact richten we ons steeds meer op internationale klanten en het is fijn dat Peter bereid is om eerst features en updates te testen. Het stelt ons in staat iets nieuws met meer zekerheid en stabiliteit te lanceren, waarbij hij ons feedback geeft die relevant is vanuit het (internationale) veld. Deze relatie gaat echt twee kanten op."

Service springt er uit

Burke: “Wat er voor ons uit springt bij de UNI-GR1 is de uitstekende klantenservice en geboden ondersteuning. Als niet-landmeters maar wel gebruikers van de GNSS-ontvanger, hebben we gaandeweg moeten leren hoe GNSS werkt. Het team van marXact heeft ons enorm geholpen door het bieden van de benodigde informatie als onderdeel van hun product support op zo'n verre locatie van hun hoofdkantoor en dat zonder problemen.

We raden het gebruik van de UNI-GR1 GNSS-ontvanger ten zeerste aan, op basis van de prestaties van het apparaat en in het bijzonder het niveau van ondersteuning en service dat zij bieden.”

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over jouw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die jij hebt verstrekt aan hen of die zij hebben verzameld over jouw gebruik van hun diensten. Uiteraard zijn al deze gegevens geanonimiseerd.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.