Meteen naar de inhoud

Ervaringen van marXact in 2021

  • 1 min read

2021 vloog vliegensvlug voorbij en het was een bijzonder tijd voor marXact. In dit speciaal blog vertelt onze collega Jeroen Methorst over afgelopen jaar en kijkt hij ook vooruit naar marXact 2022. 

Digitaal inmeten in 2021  

Jeroen: ''Het is een bijzondere tijd geweest afgelopen jaar. Veel evenementen vielen het eerste deel van het jaar weg, gelukkig konden we klanten spreken tijdens onze terugkerende Demo Drinks en Vakbeurs Openbare Ruimte in september. Ik ben heel blij dat we desondanks weinig face-to-face contact toch hebben kunnen laten zien hoe innovatief de UNI is en hoe je digitaal kan inmeten. Voor mij persoonlijk sprong de Internationale Vrouwenweek eruit. Dit was een week waar wij stilstonden bij vrouwen die te maken hebben met onze ''UNI-Solutions''.  

Nieuwe collega's en uitbreiding bereik  

‘’2021 is ook een jaar van uitbreiding geweest. Zo hebben wij ons echt mooi en stevig kunnen positioneren op de hoveniersmarkt, een beroepsgroep die steeds meer inziet hoe digitaal inmeten hen verder helpt. Daarnaast is ook binnen marXact een flinke uitbreiding geweest. Zo kwamen er gedurende het jaar veel collega's bij, waarvan zelfs 6 in september.Dankzij onze nieuwe collega's kunnen wij meer nieuwe features ontwikkelen, vragen sneller antwoorden en daardoor de algehele inmeetervaring optimaliseren’’. 

Proost op 2022

 ‘‘Ons team is hard bezig om digitaal inmeten nog gemakkelijker te maken en je up-to-date te houden met alle updates die wij in 2022 gaan brengen. Volgend jaar gaan wij namelijk onze nieuwe inmeetapp UNI-Collect uit te brengen. Daarnaast beginnen wij met centimeter nauwkeurig inmeten toegankelijker te maken voor onze buitenlandse collega's onder andere België en Duitsland. In 2022 hoop ik nog meer klanten te zien en spreken op beurzen en onze eigen maandelijks terugkerende Demo Drinks. Proost op een mooi jaar.’’ 

 

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.