Meteen naar de inhoud

James, voor antwoorden op al jouw inmeetvragen

  • 2 min read

Als je een regelmatige UNI-gebruiker bent, heb je misschien al eerder contact gehad met onze UNI-Support helpdesk. Dat kan telefonisch, per e-mail of zelfs persoonlijk zijn geweest. Sinds vorige maand hebben we er een nieuwe collega bij in dat team. James Burnett kan de volgende stem zijn die je hoort als je ons belt voor support, of de man die je e-mail beantwoordt.

Ondersteunen en helpen

James: “Al sinds mijn start in het marXact team, ervaar ik de vriendelijkheid, sfeer en algehele bereidheid om mij en elkaar te helpen. Ik heb al gemerkt hoeveel werk er dagelijks wordt verzet en hoe dat de gebruikers ten goede komt, zowel door het voeren van telefoongesprekken als door de demonstraties die ik heb gezien. 

Het is een jong en ambitieus bedrijf, waar veel mogelijkheden zijn om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is wat ik leuk vind, het geeft mij vrijheid in hoe ik gebruikers ondersteun en zo help als dat ik denk dat het best werkt. Wat het best werkt, is voor elke klant anders en dat maakt dit werk spannend en leuk en iets wat ik helemaal eigen kan maken.”

Engels als moedertaal

Customer Happiness Manager Jasper Rottier: “Ik ben erg blij dat James nu bij ons UNI-Support team hoort. Door ons team uit te breiden en deze nieuwe stem toe te voegen, is het mogelijk om meer UNI-gebruikers tegelijkertijd te helpen. En aangezien hij Engels als moedertaal heeft, komt dit goed van pas bij ons groeiend aantal internationale klanten! Ik ben gewoon blij om James aan boord te hebben en samen te werken voor en met UNI-gebruikers.”

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.