Meteen naar de inhoud

Een nieuwe UNI-Support stem: Tommy

  • 2 min read

Persoonlijke ondersteuning wanneer je ons belt, hulp op afstand om ons daadwerkelijk te laten zien waar jouw vraag over gaat, en de mogelijkheid om ons functieverzoeken te sturen. Als UNI-gebruiker ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van onze UNI-Support-mogelijkheden en hoe deze jou helpen om de ultieme digitale inmeetervaring te ervaren.

We waarderen die gesprekken enorm en willen dat jij weet dat je ons alles kan vertellen. Daarom breiden we het UNI-Support-team uit met een tijdelijke, nieuwe stem aan de andere kant van de lijn: onze CEO Tommy!

Nieuwe features

Tommy: “Ons doel is om digitaal inmeten dichterbij te brengen, om je te helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Dit betekent dat we veel investeren in het creëren van nieuwe functies, luisteren naar wat jij wil en support bieden. Eigenlijk baseren we veel nieuwe functionaliteiten op vragen die we binnenkrijgen via UNI-Support, zoals de oranje LED veiligheidsmodus. Daarom ben ik een tijdelijke aanvulling op dit team. Om met klanten te praten, hun verzoeken te horen en die informatie te gebruiken om onze producten nog sterker en uitgebreider te maken!”

Een andere, nieuwe stem

Zoals je wellicht weet, hebben we een openstaande positie gehad voor een nieuwe toevoeging aan het UNI-Support-team. We hebben weer een nieuwe (fulltime!) stem gevonden die kan begeleiden bij digitaal landmeten en je zal helpen om het meeste rendement uit jouw apparatuur te halen, deze zullen we binnenkort aan je voorstellen.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.