Meteen naar de inhoud

1-jaar marXact jubileum Jürgen & nieuwkomer Max

  • 4 min gelezen

Ons team blijft groeien hier bij marXact. Afgelopen maand vierden we dat accountmanager Jürgen Everts (links) een jaar bij ons is en dat onze nieuwe developer Max Floroiu (rechts) is gesetteld. We vroegen aan iemand met een jaar en iemand met een week ervaring naar marXact en hun indruk. Laten we kijken welke indrukken ze hebben (gehad) van ons.

Kiezen voor marXact

Jürgen: ‘Ik heb veel business-to-business gewerkt in de verzekeringsbranche en was klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd een interesse gehad in technische snufjes en gadgets, zo heb ik marXact gevonden. Wat echt voor mij naar voren sprong was dat het een Nederlandse startup is, echter hebben we verschillende nationaliteiten rondlopen. Ik vind het leuk om (tenminste) drie verschillende talen te horen.’

Max: ’De reden dat ik naar Nederland ben verhuisd, is dat mijn vriendin en ik op zoek waren naar een school waar wij beiden naar toe konden gaan. Zo zijn we gekomen bij Nederland. Ik heb ervaring met app development en dat sloot goed aan bij de marXact customer base. Ik vind het ook erg fijn dat dat het nog een startup is, zo kan je meer een impact kan maken.’

marXact activiteiten

Max: ‘Mijn focus ligt voornamelijk op de nieuwe mobiele app UNI-Collect. Het doel is om de UNI-Cloud en UNI-Connect samen naar een mobiele app te brengen voor makkelijker gebruik. Ook werk ik aan de backend en zal ik mijn steentje bijdragen aan het oplossen van voorkomende bugs.’

Jürgen: ’Mijn taak is om leads te benaderen en ze te interesseren in onze producten, als ze geïnteresseerd zijn voorzie ik ze van een demo en levering. Bij deze demo’s laat ik zien hoe makkelijk digitaal inmeten kan zijn.’

Eerste indruk versus nu

Jürgen: ’Toen ik hier voor het eerst kwam, had ik gelijk een klik met mijn collega’s. Ik merkte gelijk dat het een klein slim team was dat gezamenlijk de werkzaamheden af krijgt. De humor helpt ook om een leuke werksfeer te creëren. Na een jaar kan ik met zekerheid zeggen dat we dan wel ons team hebben vergroot, maar we werken nog steeds samen om digitaal inmeten naar jou te brengen. Zonder het team op kantoor, kan ik mijn taken bij de klanten niet uitvoeren en daar ben ik iedereen dankbaar voor.’

Max: ’Iedereen was heel vriendelijk tegen mij. Ik kon de startup cultuur gelijk zien. Nu ik gesetteld ben is iedereen nog steeds even aardig en hoef ik niet bang te zijn om vragen te stellen. Je zou denken dat, omdat het een startup is, er veel druk op je schouders komt, dat is niet het geval. Je kan je tijd nemen om aan iets te werken en het zo te maken als de klant dat wil.’

Advies

Max: ‘Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen en leren, zelfs dingen buiten je expertise. Je kan aan iedereen altijd vragen stellen. Vind iets wat je leuk vindt!’

Jürgen: ‘Houd een open en positieve instelling en zoals Max zegt, iedereen kan wat leren van elkaar. Probeer het leuk te houden en wees niet bang om wat humor in te brengen. Het mag dan wel een baan zijn, maar het hoeft geen saaie baan te zijn.’

Leuk feitje

Max: ’Ik houd erg van koken en sinds dat ik hiermee begonnen ben, schijn ik er best goed in te zijn. Ik zou zeggen dat gebak mijn specialiteit is. Ik heb nog niet heel veel Nederlands eten geprobeerd, maar ik had laatst voor het eerst kibbeling en het was erg lekker! We kunnen dus een foodie toevoegen aan marXact.’

Jürgen: ‘Ik hou van gadgets van hoog kwaliteit en sneakers, je zou mij een sneaker freak kunnen noemen. Ik heb meer schoenen dan ik kan tellen en veel zitten zelfs nog in de schoenendoos. Mijn Nederlands lievelingsgerecht is erwtensoep. Omdat Max erg van gebak houdt, raad ik hem aan om een puddingbroodje te proberen. Ik zal binnenkort ook om een lemon cake van Holtkamp Amsterdam meenemen, een geweldige bakkerij!’

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over jouw gebruik van onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners die deze kunnen combineren met andere informatie die jij hebt verstrekt aan hen of die zij hebben verzameld over jouw gebruik van hun diensten. Uiteraard zijn al deze gegevens geanonimiseerd.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.