Meteen naar de inhoud

De mogelijkheden uitbreiden: marXact team-editie

  • 3 min read

We hebben het regelmatig over het uitbreiden van de mogelijkheden als het gaat om digitaal inmeten. Onder meer door het publiceren van informatieve blogs en ons maandelijkse Feature Friday blog. Deze keer gaat het om iets heel anders. Sinds afgelopen maandag is het marXact-team gegroeid met zes man. Dit zijn, van links naar rechts Rody, Chris, Amiel, Niels, Justin, en Marco!

Grote verandering

marXact CEO Tommy van der Heijden: “Het is een grote verandering wanneer je zoveel mensen tegelijk aan een team toevoegt. Zeker als je bedenkt dat we nog geen bedrijf zijn van honderden mensen, maar een hechte groep mensen. Gelukkig is onze kleine kern klaar voor de uitbreiding en komt dit op het juiste moment, aangezien we grote plannen hebben om de ultieme digitale inmeetervaring dichter bij veldwerkers te brengen, onafhankelijk van hun locatie. Dit uitvoeren vereist vaardigheden, sterke punten en veel kracht.

Al deze nieuwe collega's brengen iets anders mee en zij treden toe tot verschillende afdelingen. Dit betekent dat we in staat zijn om deze plannen als heel marXact te realiseren, in plaats van door slechts 1 of 2 afdelingen. Dat is iets waar ik erg enthousiast over ben!”

Ha Amiel, Development

“Ik heb een geweldige start gehad hier bij marXact door deel te nemen aan de teamactiviteit voordat ik zelfs maar met werken begon. Het was een geweldige manier om iedereen te leren kennen en het maakte mijn eerste dag gemakkelijker, omdat ik mijn collega's al had gezien en hun namen geleerd."

Ha Chris, stagiair Business Development

“De informatie die ik tot nu toe heb gekregen, is toegespitst op wat ik nu weet. Het geeft een goede indicatie van wat marXact doet en wat eigenlijk digitaal inmeten is. Deze voorbereiding is iets wat ik erg leuk vind en ik kan niet wachten om te zien wat ik nog meer ga doen.”

Ha Justin, stagiair Marketing

"Ik kijk er het meest naar uit om het hele 'kantoorleven' mee te maken, om in het echte leven te ervaren wat ik op school heb. Een volle week werken, leren van anderen en dat allemaal samen zien komen in de komende maanden.”

Ha Marco, Development

"Iedereen is erg vriendelijk en bereid om een nieuwe collega te helpen, dus ik beschouw dit als een zeer goed begin van mijn tijd als developer hier bij marXact!"

Ha Niels, stagiair Development

“Tijdens mijn tijd bij marXact hoop ik meer te leren over werken in een kantooromgeving. Om te ervaren hoe het is om in een fulltime bedrijf te werken dat aansluit bij wat ik studeer, mijn kennis op de proef te stellen en een professionele collega te worden.”

Ha Rody, Business Development

“We hebben een gepersonaliseerd schema gekregen voor de eerste periode hier bij marXact. Dat vind ik leuk, omdat het laat zien waar ik kennis mee ga maken en wie ik zal ontmoeten. Hierdoor raak ik snel gewend aan het bedrijf en digitaal inmeten, waardoor ik met een gerust hart verder kan met de internationale plannen.”

Welkom

We hebben altijd gezegd dat we educatie en vaardigheden hoog in ons vaandel hebben staan, het is fantastisch dat 6 mensen dat hebben erkend op hetzelfde moment. Welkom, mannen! We kijken ernaar uit om dagelijks met jullie te werken en van jullie te leren!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.