Meteen naar de inhoud

Meer girl power bij marXact!

  • 2 min read

We verwelkomden een nieuw lid van het marketingteam in de week vóór de International Women’s Week. Als eerste vrouw op de marketingafdeling zal Cheyenne Kartowikromo haar scriptie in marketingcommunicatie doen, terwijl ze content voor de website en sociale media maakt én ervoor zorgt dat de jongens met beide benen op de grond blijven. Ze brengt haar kennis van meerdere talen, internationale zaken en contentmarketing naar ons team. Dat gezegd hebbende, weten we nog steeds niet waarom mensen haar ‘shy’ / Chey noemen;).

Nieuwe planten

” My first two weeks here were absolutely crazy with this insane group of people and more info than I would wish to have, ha-ha. I think they sensed that I am allergic to pollen, so they bought new plants every single day! By now, I can withstand the pollen and random guy talk (or let’s say, I hope so). Tip: do not move the plant on Tommy’s desk, he WILL notice it.

Ik ben blij om bij dit jonge bedrijf te werken en onderzoek te doen naar hoe we onze online zichtbaarheid internationaal kunnen verbeteren. Tegen de tijd dat ik dit najaar afstudeer, vertrek ik met meer kennis en (internationale) werkervaring dan ooit tevoren!”

Eigen content brengen

"Cheyenne brengt al nieuwe content naar onze (potentiële) gebruikers, zij heeft ook de leiding genomen bij dit blog. Als eerste vrouw aan de verkoop- en marketingkant van marXact kan ze haar eigen pad uitstippelen. Gelukkig voor ons bevat dat pad voornamelijk inhoud en het schrijven van blogs, artikelen, klantcases en posts op sociale media. Het soort leuke en informatieve teksten waar je ons van kent. Voortaan aangeboden door Cheyenne", zegt Marketing Executive Jeroen Methorst.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.