Meteen naar de inhoud

Welkom bij het marXact team, Jasper!

  • 2 min read

Eén van onze grootste krachten is UNI-Support, waarbij jij kunt vertrouwen op de kennis en kunde van experts op het gebied van digitaal inmeten. Eerder deze week startte Jasper Rottier hier en we weten zeker dat hij binnen de kortste keren al jouw vragen kan beantwoorden!

We stellen Jasper graag aan je voor, zodat je een gezicht bij de stem aan de telefoon kan plaatsen.

Vanaf 0 beginnen

Jasper: “Ik ben heel blij dat ik sinds kort deel uit maak van marXact. Een nieuw team, andere omgeving en met een voor mij nog onbekend product. Net als onze nieuwe klanten begin ik vanaf 0, waardoor ik dezelfde stappen als zij doorloop. Beginnen met een demonstratie, vervolgens zelf oefenen en punten exporteren naar de UNI-Cloud. Die kennis ga ik meenemen en gebruiken wanneer iemand belt met een vraag, want ik ben op dezelfde manier als zij begonnen!

Zoals ik zei, is de UNI-GR1 nieuw voor mij. Wel heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de binnendienst en met klantenservice, die kennis neem ik direct al mee naar de klanten van marXact.”

Net als klanten

marXact CTO en medeoprichter Raoul van Ginkel: “Jasper neemt al ervaring mee, weet al hoe het is om klanten te woord te staan en te helpen. Dat is fijn voor klanten en voor ons, dan kunnen we ons echt richten op het doorlopen van het digitaal inmeetproces. Ik ben blij dat hij ons groeiende team versterkt, zeker met alle nieuwe ideeën en features die we in 2021 uitwerken en lanceren!”

Taart!

En Jasper, het belangrijkste wat we je nu al kunnen meegeven: vergeet niet te trakteren op je verjaardag!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.