Meteen naar de inhoud

Een demonstratie digitaal inmeten volgen vanuit huis

  • 3 min read

Inmiddels kunnen we zeggen dat we leven in bijzondere tijden. Onze levens zijn op zijn kop gezet door COVID-19, veel mensen werken vanuit huis en evenementen zijn afgelast of de capaciteit is verlaagd, in veel landen over de hele wereld. Maar wat betekent dit allemaal voor jou? Hoe kun je, zonder demonstratie, vertrouwd raken met digitaal inmeten. Gelukkig zijn er een heleboel andere manieren waarop wij je helpen een demonstratie digitaal inmeten vanuit huis te volgen! Ook handig wanneer je je buiten Nederland bevindt!

Digitaal inmeten video tutorial

Geen enkele marXact demonstratie is compleet zonder een stapsgewijze instructie van het gehele landmeetproces, te beginnen met de installatie. In het echte leven doen we dat samen, om je een beter beeld te geven van het gemak van onze UNI-GR1. Zoals eerder gezegd, kunnen we dat nu niet doen. We hebben echter een volledige video tutorial over digitaal inmeten gemaakt! Onze collega Tommy neemt je bij de hand en laat zien hoe je de UNI-Complete set naar wens instelt, inclusief lagen en objecten zodat je je eerste punten, lijnen en polygonen gemakkelijk in kaart kunt brengen. Hij helpt je op weg als het gaat om digitaal inmeten en exporteren van die gegevens naar de UNI-Cloud, klaar voor verwerking en review.

Videoconferenties

Naast de video tutorial bieden we ook mogelijkheden om een videoconferentie te plannen met een van onze experts. Tijdens het beeldbellen kun je ons allerlei inmeet-gerelateerde vragen stellen, aangezien elke meetbehoefte en -vereisten anders en persoonlijk zijn. We raden je aan om eerst de video-tutorial te bekijken, deze beantwoordt de meeste vragen al. Vervolgens gebruik je de videoconferentie om dieper in te gaan op en te leren hoe digitaal meten een positieve invloed heeft op jouw bedrijf.
En maak je geen zorgen, je kunt ‘videoconferentie’ vervangen door ‘telefoongesprek’ en het effect is hetzelfde.

Nieuw: online demo afspraken

We hebben onze UNI-GR1 GNSS ontvanger geïntegreerd met de UNI-Cloud, wat betekent dat je gegevens op elk apparaat en vanaf elke mogelijke locatie kunt zien. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele verbinding.

Dit betekent dat we nu tijdvakken van 30 minuten aanbieden met één van onze experts. Gedurende dit half uur ontvang je een online demo en leert je hoe je gegevens het beste genereert en verwerkt, zodat je gemakkelijk leert hoe digitale resultaten jouw productiviteit verbeteren.

Begin met leren wanneer jij wil

Het beste van het hebben van een videotutorial waarin het hele digitale inmeetproces wordt behandeld, is dat jijzelf beslist wanneer je kijkt. Rustige dag op kantoor en je wilt nieuwe mogelijkheden verkennen? Supergoed! Het is een lange dag geweest en je wilt met je voeten omhoog en iets kijken wat niet op Netflix staat? Cool!

Betekent dit dat we geen fysieke evenementen meer organiseren? Nee! Je bent zeker welkom tijdens onze Crash Course Surveying Day op 4 september. We nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen die de Nederlandse overheid van ons vraagt.

Als je er niet bij kunt zijn, of je voelt je daar niet comfortabel bij, zijn er andere opties. Weet dat onze video tutorial en -conferentiemogelijkheden er zijn, klaar wanneer jij dat ook bent!

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.