Meteen naar de inhoud

De Big Five spotten met Van Heteren

  • 2 min read

Nee, niet de vijf bekende exotische dieren in Afrika, die andere. De vijf GR1-UNI digitale ontvangers die Van Heteren momenteel gebruikt. De eerste vier werden eind 2019 besteld, de vijfde in mei 2020. Tijd om ze op te sporen en naar hun ervaringen te vragen.

Zicht op marXact

“We zagen marXact voor het eerst op Google, toen we op zoek waren naar nieuwe GPS-apparatuur. De UNI-GR1 werkt snel en gemakkelijk met onze activiteiten, voornamelijk met meten. We meten vaak hoogtes, damwanden en veel meer, deze ontvanger helpt ons om het proces eenvoudiger te maken. ”

Door signalen van meerdere constellaties hebben de professionals van Van Heteren geen enkel probleem om centimeter nauwkeurig te zijn.

Iedere uitvoerder voorzien

Voor ons werkt de UNI-GR1 heel intuïtief, het is gemakkelijk om een nieuw project te maken en de nodige punten te maken. Dat gemak willen wij al onze uitvoerders bieden, door iedereen een eigen ontvanger te geven. Daarom hebben we ervoor gekozen om er nog een te bestellen, zodat we op ieder moment even productief zijn. "

Feedback uit het veld

marXact CEO en medeoprichter Tommy van der Heijden: “Wat voor mij onze relatie kenmerkt, is dat we allebei bereid zijn om te verbeteren. Hun waterbouwkundigen, die dagelijks met onze UNI op pad zijn, hebben regelmatig feedback gegeven. Ons team kon kort na hun verzoek nieuwe functies toevoegen, waardoor onze apparatuur beter en de relatie sterker werd. Daarnaast heeft Van Heteren extra RTK-abonnementen besteld, die ze gebruiken met hun oudere apparatuur. We ondersteunen ze graag met onze én andere apparatuur. Met deze Big Five, en daarna!"

Van Heterens advies voor de eerste keer

“Before you start working with it for the first time, pay attention to the given instructions. You’ll almost certainly can work on your own from that moment on.”

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.