Meteen naar de inhoud

Nieuw: de marXact kennisbank

  • 2 min read

Misschien heb je het al gezien, de nieuwe marXact kennisbank is online! Op deze pagina vind je een antwoord op de vragen die jij, en andere gebruikers van de UNI-GR1 ons het meest hebben gesteld.

Universeel op iedere manier

Waar onze UNI al de meest universele GNSS ontvanger is, is het ons doel om dat op iedere manier te zijn, binnen elk aspect van ons bedrijf. Van demonstratie tot training en van support tot educatie. Deze nieuwe kennisbank helpt ons daarbij. De meest gestelde vragen en antwoorden vind je gemakkelijk door op ‘Support’ in ons keuzemenu te klikken.Support’ in our menu.

Non-stop ontwikkeling

Als je al eens met ons hebt gebeld, is de kans groot dat je met Aaron hebt gesproken. Aaron werkt als Customer Care Engineer bij marXact en is één van de collega’s die aan onze kennisbank heeft gewerkt. Door zijn contact met klanten, weet hij welke vragen het meest gesteld worden en we kunnen toevoegen aan de kennisbank. Zo blijft dit een non-stop ontwikkeling waarmee wij UNI-GR1 gebruikers nóg beter kunnen helpen.

Aaron: “Door een groot deel van de meest gestelde vragen op onze website te plaatsen, bieden wij juist nog meer support. Zo kun je zoeken op een trefwoord en daardoor sneller het juiste antwoord vinden, waardoor je ook weer direct verder kunt. Handig wanneer je direct een antwoord op je vraag wil en niet wil bellen. Nu zijn alle vragen en antwoorden in het Engels te lezen, maar de volgende grote stap is om meertalig te worden, te beginnen met Nederlandse vertalingen voor iedere vraag."

En betekent deze nieuwe kennisbank dat je ons niet meer mag bellen? "Natuurlijk niet! Het is slechts een extra middel om je te helpen en wie weet, misschien is het antwoord op jouw vraag relevant voor anderen en wordt deze toegevoegd na het ons telefoongesprek. In ieder geval kun je direct door met inmeten!”

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.