Meteen naar de inhoud

Ook in deze tijd blijft marXact actief!

  • 3 min read

Wereldwijd zijn er de laatste tijd een hoop dingen verandred. Ook in Nederland is de situatie niet anders.

Naast de noodzakelijke maatregelen die we allemaal moeten nemen, zijn we nog steeds druk bezig om universele GNSS ontvangers te produceren en ook te blijven verbeteren.

Thuis, op kantoor en in het veld, we houden ons aan de richtlijnen van onze klanten, het RIVM en we volgen het 'veilig samen veilig doorwerken' protocol van de Nederlandse overheid.

De manier hoe we een demonstratie op locatie geven in normale omstandigheden is enig sinds veranderd. Het is nog steeds mogelijk om een demonstratie op locatie in te plannen, met de 1.5m afstand richtlijn in acht nemend. Aangezien onze producten en software bediend kan worden vanaf elk apparaat met een browser, is het mogelijk om de instructies te volgen en uitleg te krijgen. Klik hier en vul het formulier in als je een demo in wilt plannen.

Daarbuiten, we bieden de mogelijkheid om een online demonstratie te verzorgen d.m.v. Microsoft Teams, Skype, Zoom etc. Op afstand kunnen we een goed beeld geven van digitaal inmeten met onze GNSS ontvanger, de UNI-GR1 en je uitleggen hoe de UNI-Connect meetsoftware werkt.

Kort gezegd, je kan nog steeds morgen nog beginnen met UNI-Complete! Levertijden wereldwijd zijn onveranderd wanneer je iets besteld in de webshop. Ook goed om te vermelden, onze telefonisch support line is nog steeds bereikbaar en daarmee beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Ben jij geïnteresseerd in hoe digitaal inmeten jou en je bedrijf kan helpen met de werkzaamheden? We beantwoorden graag al jouw vragen hier over! We hebben ook een tutorial filmpje waar we volledig en uitgebreid uitleggen hoe de UNI-GR1 werkt. Klik hier om het filmpje op YouTube te bekijken.

Stay safe!

– Team marXact

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.