Resellers in Mexico & Suriname

  • 2 min gelezen

marXact is momenteel op zoek naar uitbreiding van ons netwerk van dealers en resellers over de hele wereld. We hebben al partners in vele landen. Onlangs hebben we Suriname en Mexico aan de lijst toegevoegd. Als u op zoek bent naar aansluiting bij een lokale dealer in uw land, neem dan contact met ons op via ons contactformulier op de website!

UNI-GR1 in Suriname

Suriname

Goed nieuws! Wij gaan de UNI-GR1 in Zuid-Amerika verspreiden via onze partner Dentinus International uit Suriname. Dentinus International is actief in detachering, training en onderaanneming. Dentinus zelf, maakt ook gebruik van onze UNI-GR1 in Suriname.

Mexico UNI-GR1

Mexico

Wij, marXact, zijn er trots op dat we vanaf nu een officiële reseller hebben in Mexico. Survey+ verkoopt alles wat je nodig hebt met betrekking tot GNSS systemen en software. Goed om een andere reseller als partner te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *