Meteen naar de inhoud

Demo Drinks 25 oktober 2019

  • 2 min read

Ook de derde Demo Drinks was een groot succes! Het aantal bezoekers dat steeds weer opduikt blijft groeien, we kregen dit keer zoveel aanmeldingen dat we de bezoekers in 3 ploegen moesten verdelen!

Het team slaagde erin de bezoekers te informeren over inmeten met GNSS en hen in de buitenruimte te laten zien hoe ze de metingen moeten doen.

En ook deze keer was iedereen enthousiast en zeer positief te spreken over het product! We zijn er weer in geslaagd om op een leuke en participerende manier de interesse van de bezoekers te wekken. We hebben veel complimenten gehoord!

Vanwege dit alles zullen we zeker doorgaan met het organiseren van spoedcurssen digitaal inmeten. We informeren niet alleen graag anderen over het product, maar we houden ook van de input die we krijgen van de bezoekers. En, we verwerken jullie feedback.

We hebben een nieuwjaarsborrel gepland. Met een frisse start geven we op 24 januari weer spoedcursussen digitaal inmeten, een goede manier om het jaar te beginnen. We hopen dat het leren over de nieuwe manier van inmeten een van de nieuwjaarswensen is, want we bieden dit volledig gratis aan!

We gaan proberen om iedereen, met of zonder geo-kennis, in staat te stellen om zelfstandig metingen uit te voeren met GPS. We gaan ervoor zorgen dat je binnen een uur over de volledige basiskennis beschikt. Dit betekent dat we je niet alleen leren om te meten, maar ook hoe je de data goed kunt verwerken, hoe je de gegevens in lagen kunt opslaan, hoe je punten, lijnen en polygonen kunt exporteren en we geven je de mogelijkheid om uitzetwerk uit te voeren.

Leaving already? Why miss out on all the info? Enter your email below and we'll set up a date and time for your free 15 minute phone call with a digital surveying expert. No strings attached!

Project Sample Download

Please fill in your details and click send to be redirected to the download page of the AutoCAD Drawing, CSV File or PDF Report example of your survey data.